Η περηφάνεια του Περιστερίου για τον Σπανούλη και την Εθνική ομάδα

Η περηφάνεια του Περιστερίου για τον Σπανούλη και την Εθνική ομάδα

Sportal newsroom 17:38 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 02.10.2023

Το Περιστέρι bwin συνεχάρει τον προπονητή του Βασίλη Σπανούλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας από τον Βασίλη Σπανούλη αποτελεί τιμή και για το Περιστέρι bwin, του οποίου είναι προπονητής. 

Η διοίκηση της ομάδας των «δυτικών προαστίων» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει τον προπονητή για την ανάληψη των καθηκόντων του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin συγχαίρει τον προπονητή μας Βασίλη Σπανούλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας των ανδρών.

Είμαστε περήφανοι που αναλαμβάνει μια τόσο σημαντική θέση για το ελληνικό μπάσκετ και ευχόμαστε η πορεία του να συνδυαστεί με σπουδαίες επιτυχίες για τη χώρα μας» ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι bwin για την πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη ως νέου ομοσπονδιακού προπονητή.

Η ΑΕΚ γίνεται ομάδα εκτός παρκέ για να βγει πιο γρήγορα η δουλειά εντός αυτού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:01 - 02.10.2023

Η ΑΕΚ γίνεται ομάδα εκτός παρκέ για να βγει πιο γρήγορα η δουλειά εντός αυτού

Ο Ζοάν Πλάθα δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα της χημείας, με την ΑΕΚ της φετινής σεζόν να γινεται από νωρίς «ομάδα» εκτός των τεσσάρων γραμμών, με σκοπό άπαντες να βρεθούν στην ίδια σελίδα και εντός παρκέ την κατάλληλη ώρα.

Οι «κυανοκίτρινοι» βλέπουν τον προπονητή τους να αναλαμβάνει το κορυφαίο προπονητικό αξίωμα στην χώρα μας και έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι.