Το Περιστέρι επέστρεψε στις προπονήσεις με τέσσερις απουσίες
i

© Intime

Το Περιστέρι επέστρεψε στις προπονήσεις με τέσσερις απουσίες

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:02 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 23.02.2023

Χωρίς του διεθνείς Φρανσίσκο, Ραντάνοβ, Χουγκάζ και Μωραΐτη, ξεκίνησαν οι προπονήσεις του Περιστερίου μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Βασίλης Σπανούλης στους παίκτες του, έπειτα από τη διάκριση στο Final 8 του Κυπέλλου.

Στο Περιστέρι, μετά από τη σπουδαία διάκριση στο Final 8 του Κυπέλλου με τη συμμετοχή στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε τρεις μέρες ρεπό στους παίκτες του. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα στην επιστροφή στις προπονήσεις και στη δράση. 

Οι «κυανοκίτρινοι» λοιπόν, επέστρεψαν την Πέμπτη (23/2) στις προπονήσεις, όμως ο κόουτς Σπανούλης δεν είχε στις υπηρεσίες του τους Σιλβέν Φρανσίσκο και Αλέξα Ραντάνοφ λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Φρανσίσκο βρίσκεται στις κλήσεις της εθνική Γαλλίας και ο Ραντάνοφ σε εκείνες της Σερβίας.

Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και την ομάδα μας»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:27 - 19.02.2023

Σπανούλης: «Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά και την ομάδα μας»

Ο Βασίλης Σπανούλης ήξερε πως για να νικήσει το Περιστέρι τον Ολυμπιακό θα έπρεπε «να είναι είτε κουρασμένοι, είτε ανυποψίαστοι, διότι αναφερόμαστε στην καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη», όπως σημείωσε ο προπονητής του Περιστερίου.

Αντίστοιχα οι άλλες δύο απουσίες είναι ο Δημήτρης Μωραϊτης και ο Νίκος Χουγκάζ, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την εθνική Ελλάδας για τα παράθυρα της FIBA.

Το Περιστέρι για τον αγώνα του πρωταθλήματος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη την επόμενη Κυριακή (5/3), στο πλαίσιο της 17η αγωνιστικής της Basket League. Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη διανύει μία πολύ καλή σεζόν, καθώς με ρεκόρ 9-7 βρίσκεται στην 3η θέση της λίγκας, πίσω μόνο από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.