Περιστέρι bwin:  «Αποζημιώνουμε τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Κρήτη – Δεν γίνονται αποδεκτές οι παραιτήσεις Πανταζόπουλου, Πανώριου»

Περιστέρι bwin: «Αποζημιώνουμε τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Κρήτη – Δεν γίνονται αποδεκτές οι παραιτήσεις Πανταζόπουλου, Πανώριου»

Sportal newsroom 14:09 - 22.02.2023

Ανακοίνωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για το γεγονός ότι οι οπαδοί της ομάδας που ταξίδεψαν στην Κρήτη δεν μπόρεσαν να δουν τον τελικό, εξέδωσε το Περιστέρι bwin, τονίζοντας ότι θα τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία.

Ένα από τα περιστατικά που σημειώθηκαν στο Final 8 και δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν το γεγονός ότι περίπου 50 άτομα, φίλαθλοι του Περιστερίου, ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη για να δουν τον τελικό, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού δεν είχαν εισιτήρια και προσκλήσεις.

Το γεγονός αυτό χάλασε σε μεγάλο βαθμό το κλίμα στην ομάδα των δυτικών προαστίων, καθώς λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, τόσο ο πρόεδρος, Γιώργος Πανταζόπουλος, όσο και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Βασίλης Πανώριος, υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, αναλαμβάνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευθύνη για το συμβάν.

Το Περιστέρι bwin με σημερινή του ανακοίνωση, ωστόσο, αναλαμβάνει συλλογικά την ευθύνη για την ταλαιπωρία των οπαδών του, γνωστοποιώντας ότι θα τους αποζημιώσει για το ταξίδι που έκαναν και παράλληλα, θα λάβουν και ένα εισιτήριο διαρκείας μέχρι το τέλος της σεζόν, σε όσους δεν έχουν ήδη.

Οργισμένη τοποθέτηση Πανταζόπουλου και δήλωση παραίτησης από το Περιστέρι
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

21:10 - 20.02.2023

Οργισμένη τοποθέτηση Πανταζόπουλου και δήλωση παραίτησης από το Περιστέρι

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Περιστερίου, Γιώργος Πανταζόπουλος, πήρε θέση για την απαγόρευση εισόδου σε 47 μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας, υποβάλλοντας παράλληλα και την παραίτηση του.

Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει ότι οι παραιτήσεις των δύο στελεχών δεν γίνονται αποδεκτές.

Η ανακοίνωση:

«Η πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στην Κρήτη αποτελεί την πιο λαμπρή στιγμή στην Ιστορία του Συλλόγου. Σε αυτήν τη στιγμή φίλαθλοι και ομάδα θέλαμε να είμαστε μαζί σαν γροθιά.

Την ευθύνη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι φίλαθλοι μας την αναλαμβάνει πλήρως η ΚΑΕ Περιστέρι bwin.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα γεγονότα στο πιο όμορφο ταξίδι στην ιστορία της ομάδας μας και όσα συνέβησαν, πριν και μετά το τέλος του αγώνα, αποφασίσαμε:

1. Αρχικά, ζητάμε συγγνώμη, από τους 47 φιλάθλους μας που ταξίδεψαν στην Κρήτη, αλλά και από την Πόλη μας, που δεν είχε εκπροσώπηση στον Τελικό.

2. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πληρώσουμε τα έξοδα των φιλάθλων για τη μετάβαση τους στην Κρήτη και να προσφέρουμε-σε όσους δεν έχουν ήδη- ένα εισιτήριο διαρκείας ως το τέλος της σεζόν

3. Οι παραιτήσεις των κ.κ. Πανταζόπουλου και Πανώριου δεν γίνονται αποδεκτές.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ»!