Ολυμπιακός: Το τσιφτετέλι του Παπανικολάου, η Λένα Ζευγαρά στα ερυθρόλευκα με την κούπα και η νέα αποθέωση στον Σάσα (vids)

Η ομάδα του Ολυμπιακού στα μπουζούκια

i

©Intime

Ολυμπιακός: Το τσιφτετέλι του Παπανικολάου, η Λένα Ζευγαρά στα ερυθρόλευκα με την κούπα και η νέα αποθέωση στον Σάσα (vids)

Νίκος Καλαμπάκας 18:24 - 18.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 18.06.2023

Γλέντι μέχρι πρωίας είχε το μενού για την ομάδα και τους φίλους του Ολυμπιακού, μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ στο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε στο ΣΕΦ την κατάκτηση του νταμπλ και στη συνέχεια μετέφερε το... πάρτι στα μπουζούκια

Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε σύσσωμη στο "Fantasia" και διασκέδασε με τους φίλους της μέχρι τις πρωινές ώρες. Εκεί, η Λένα Ζευγαρά με τον Πέτρο Ιακωβίδη, αφιέρωσαν το πρόγραμμά τους στον Ολυμπιακό και κράτησαν τους παρευρισκόμενους στο κέφι, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη. Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης βρέθηκε εκεί και μέσω της κάμερας του Sportal.gr κατέγραψε όσα έγιναν:

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου χόρεψε τσιφτετέλι όταν άκουσε το «ακυβέρνητο καράβι», με τους υπόλοιπους παίκτες να τον στολίζουν με λουλούδια.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης διέκοψε το πρόγραμμα προκειμένου να συγχαρεί την ομάδα, τον προπονητή και τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την επίτευξη των εγχώριων στόχων τους:

Λίγο αργότερα, η Λένα Ζευγαρά φόρεσε μια σημαία του Ολυμπιακού, έδωσε κι αυτή τα συγχαρητήριά της και πήρε το κύπελλο του πρωταθλητή, σηκώνοντάς το στον αέρα.

Ο Σάσα Βεζένκοβ πήρε το τρόπαιο από τον Πέτρο Ιακωβίδη και χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής έχοντάς το αγκαλιά.

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό πλέον, είναι η παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ. Οι σειρήνες από την άλλη πλευρά του ατλαντικού έχουν ξεκινήσει να ηχούν εδώ και πολύ καιρό και ο Βούλγαρος φόργουορντ περιμένει την προσφορά των Σακραμέντο Κινγκς προκειμένου να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι. 

Μπορεί λοιπόν η ομάδα να γιόρταζε για το νταμπλ, ωστόσο ο κόσμος της ομάδας βρήκε κι εκεί την ευκαιρία να τον προτρέψει να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα. 

Σε μια μικρή διακοπή του προγράμματος, οι φίλοι του Ολυμπιακού ξεκίνησαν να φωνάζουν το νέο τους σύνθημα για τον MVP της φετινής Euroleague, στέλνοντάς του ένα μήνυμα ότι άπαντες θέλουν να τον βλέπουν με τα ερυθρόλευκα!

Tags: