Το Sportal στη Μανίλα που κινείται σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου (vid)

Χρήστος Τσάλτας 22:41 - 22.08.2023

Η Μανίλα έχει φορέσει τα καλά της και ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Εκεί βρίσκεται και το Sportal το οποίο θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων τις επόμενες μέρες.

Αποστολή στη Μανίλα

H ώρα για το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία πλησιάζει. 32 χώρες θα παλέψουν ώστε να φτάσουν στη διάκριση, σε ένα τουρνουά ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα.

Ανάμεσα στις ομάδες αυτές και η Ελλάδα, με την χώρα μας να είναι παρούσα σε ακόμα ένα μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, όπως συμβαίνει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια. Η «γαλανόλευκη» προετοιμάζεται, έχοντας φτάσει από την Δευτέρα (21/08) στην Μανίλα και αναμένεται να... πατήσει γκάζι τις επόμενες μέρες, κάνοντας προπόνηση στην Mall of Asia Arena, έδρα όπου θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια της στη φάση των ομίλων.

Με απουσίες μεν, αρκετές και σημαντικές, αλλά και με διάθεση για σκληρή δουλειά, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί, να είναι ανταγωνιστική και να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Το Sportal έφτασε στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων και σας μεταφέρει τα τελευταία νέα, το κλίμα που επικρατεί στην πόλη, καθώς και όσα περιμένουμε να δούμε τις επόμενες μέρες από την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Tags: