Το ταξίδι στην Τενερίφη και η κόντρα του Περιστερίου με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης
i

© fiba

Το ταξίδι στην Τενερίφη και η κόντρα του Περιστερίου με μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης

Γιώργος Γαβριλάκης 13:03 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 31.01.2024

Στο μεγαλύτερο από τα επτά Κανάρια Νησιά, την Τενερίφη, δοκιμάζεται το Περιστέρι (31/1, 22:00, Cosmote Sport 4) για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Μετά την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του Basketball Champions League από την Χάπεολ Ιερουσαλήμ, το Περιστέρι συνεχίζει την πορεία του στον θεσμό με ακόμα μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. 

Το βράδυ της Τετάρτης (31/1, 22:00, Cosmote Sport 4) στην Τενερίφη, στο μεγαλύτερο νησί από το σύμπλεγμα των Καναρίων (Λα Πάλμα, Μεγάλη Κανάρια, Ελ Ιέρο, ΛαΓκομέρα, Φουερτεβεντούρα, Λανθαρότε, ΛαΓκραθιόσα, Αλεγκράνθα, Λόβος, Μοντάνια Κλάρα), που όλα τους βρίσκονται στον Ατλαντικό Ωκεανό, απέναντι από το Μαρόκο, αλλά ανήκουν στα σύνορα της Ισπανίας, έρχεται μία σημαντική αναμέτρηση «με μια έμπειρη ομάδα, πολύ ποιοτική που θέλει να φτάσει μακριά στη διοργάνωση», όπως θύμισε ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ.

Το μεγάλο ταξίδι (σχεδόν τέσσερις ώρες πτήση από τη Βαρκελώνη) θα καταλήξει σε μία πολύ απαιτητική αναμέτρηση για τους παίκτες του Βασίλη Σπανούλη που γνωρίζουν τις δυσκολίες και την τοποθέτηση του πήχη σε αρκετά υψηλό βαθμό, αλλά έχουν την ποιότητα και τη διάθεση να κοντράρουν τους πάντες στο BCL. 

Άλλωστε και κόντρα στην Χάποελ έχασαν οριακά, από ένα σουτ σε κρίσιμο σημείο και η ομάδα από τα Ιεροσόλυμα (όπως και η Τενερίφη) στοχεύουν μέχρι και στην κατάκτηση του Basketball Champions League

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στη φάση των «16»  

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου
19:00 / Τόφας - Γκραφενστάντεν
20:00 / Σολέ - Μάλαγα
21:00 / Χάποελ Ιερουσαλήμ - Καρσίγιακα
22:00 / Τενερίφη - Περιστέρι

Γαλατασαράι - Ντιζόν: 93-96
Χάποελ Χολόν - ΑΕΚ: 79-68
Βόννη - Λούντβιχσπουργκ: 80-75
Μούρθια - Προμηθέας: 90-81

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Αρμάνι και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!