Το «τρελό» φινάλε στην Ιντιάνα και η... ραψωδία του Χαλιμπάρτον (vids)

Το «τρελό» φινάλε στην Ιντιάνα και η... ραψωδία του Χαλιμπάρτον (vids)

Χρήστος Τσάλτας 08:58 - 05.12.2023

Την υπογραφή του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον είχε η μεγάλη νίκη των Ιντιάνα Πέισερς κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, που έστειλε την ομάδα του Ρικ Καρλάιλ στο Λας Βέγκας.

Την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο In-Season Tournament στην ιστορία του ΝΒΑ θα έχει η ομάδα των Ιντιάνα Πέισερς. Απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς κατάφεραν να φτάσουν σε σπουδαία νίκη με 122-112 και να κλείσουν θέση για το Λας Βέγκας, εκεί όπου θα περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού των Μιλγουόκι Μπακς με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Οι Πέισερς πάτησαν γκάζι στο τέλος και με μεγάλα σουτ, αλλά και μπροστάρη τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους Σέλτικς, που το τελευταίο διάστημα ήταν φορμαρισμένοι. Η απουσία του Κρίσταπς Πορζίνγκις, όμως, στοίχισε την κρίσιμη ώρα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το φινάλε της αναμέτρησης και τα μεγάλα plays του Χαλιμπάρτον.

Ο εκρηκτικός γκαρντ ήταν ασταμάτητος για την ομάδα του, χαρίζοντας μια μεγαλειώδη παράσταση στο κοινό. Το κοντέρ έγραψε 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ, με μεγάλα plays την κρίσιμη ώρα, όπως ένα τρίποντο και φάουλ, που ξεσήκωσε τον κόσμο και «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη σπουδαία παράσταση του Χαλιμπάρτον, που διέλυσε την άμυνα των Σέλτικς.