Ο Ουόκαπ νιώθει ευτυχισμένος στην εθνική Ελλάδος (pics)

Τόμας Ουόκαπ

i

ΕΟΚ / Basket.gr

Ο Ουόκαπ νιώθει ευτυχισμένος στην εθνική Ελλάδος (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 11:07 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 07.09.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ έκανε ανάρτηση στα social media για την εμπειρία που είχε με την εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Η πρώτη παρουσία του Τόμας Ουόκαπ με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει τον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί στάζι... μέλι για την Ελλάδα.

Ο Ουόκαπ ελληνοποιήθηκε πρόσφατα και ο Δημήτρης Ιτούδης του εμπιστεύθηκε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, με τον Αμερικανό γκαρντ να δίνει τις... εξετάσεις του με το εθνόσημο με απόλυτη επιτυχία, αφού στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA ήταν ένας εκ των διακριθέντων με την εθνική μας.

Ο ίδιος έκανε πολλές δηλώσεις που εξέφραζε την περηφάνεια του για το γεγονός ότι έβαλε τη φανέλα με το εθνόσημο, όμως πλέον ήρθε η ώρα να κάνει και ανάρτηση στα social media ώστε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την κλήση του στην εθνική μας

Ο «Θωμάς» πλέον του Ολυμπιακού ο οποίος ολοκλήρωσε το Μουντομπάσκετ έχοντας 12.8 πόντους και 7.2 ασίστ μέσο όρο, ανέβασε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το μήνυμα που τις συνόδευε ήταν απλο και περιεκτικό:

«Τιμή μου» έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα δείχνοντας το πόσο δέθηκε με την ομάδα της Ελλάδας στο διάστημα που την υπηρέτησε, έστω κι αν το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη αποχαιρέτησε το τουρνουά από τη β' φάση των ομίλων του.

Εκεί υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι της εθνικής μας στη Μανίλα και τους αγώνες που έδωσε για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.