«Τρελάθηκε» ο Έιτον που έμεινε στον πάγκο στα τελευταία 5 λεπτά του Game 3 με Νάγκετς (vid)

ΝτεΆντρε Έιτον

«Τρελάθηκε» ο Έιτον που έμεινε στον πάγκο στα τελευταία 5 λεπτά του Game 3 με Νάγκετς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:34 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 06.05.2023

Ο ΝτεΆντρε Έιτον έμεινε στον πάγκο στα τελευταία 5 λεπτά του Game 3 ανάμεσα σε Φοίνιξ Σανς και Ντένβερ Νάγκετς και δεν το πήρε καθόλου ήρεμα.

Το Game 3 των Φοίνιξ Σανς με τους Ντένβερ Νάγκετς ήταν κομβικό για τη συνέχεια της σειράς. Η ομάδα της Αριζόνα δεν είχε άλλα περιθώρια, μετά τις 2 ήττες στο Ντένβερ, οπότε το νο.1 ζητούμενο ήταν η αντίδραση και η επιστροφή στις νίκες.

Αυτή ήρθε με το τελικό 121-114 να μειώνει σε 2-1 τη σειρά, χάρη σε μια σπουδαία εμφάνιση του Ντέβιν Μπούκερ, που διέλυσε την άμυνα της ομάδας του Μάικλ Μαλόουν με 47 πόντους και 20/25 σουτ στη διάρκεια που έμεινε στο παρκέ.

Αν νομίζετε όμως πως όλα ήταν... ρόδινα για τους Σανς στην αναμέτρηση, κάνετε λάθος. Διότι με 4:57 για το τέλος του αγώνα και ενώ η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι, ο Μόντι Ουίλιαμς αποφάσισε να αποσύρει τον ΝτεΆντρε Έιτον και να ολοκληρώσει τον αγώνα με τον Τζοκ Λαντέιλ στη θέση 5, με σκοπό να ματσάρει τον Νίκολα Γιόκιτς.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον σέντερ από τις Μπαχάμες, που κατά τη διάρκεια ενός εκ των τελευταίων τάιμ άουτ του αγώνα ήταν... τρελαμένος και μονολογούσε, δείχνοντας την δυσφορία του για την απόφαση του προπονητή του με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση του Κρις Πολ για να τον ηρεμίσει, με σκοπό να στηρίξει την ομάδα από την άκρη του πάγκου και να δώσει θετική ενέργεια στους συμπαίκτες του. Μάλιστα ο CP3 προσπάθησε να κάνει high-five με τον συμπαίκτη του, όμως ο Έιτον τον αγνόησε, δείγμα της έντασης στην οποία βρισκόταν εκείνη την στιγμή.

Η αντίδραση αυτή ωστόσο μόνο τυχαία δεν ήταν, σε μια περίεργη -από κάθε άποψη- σεζόν για τον Έιτον, ο οποίος στο ξεκίνημα της σεζόν δεν ένιωθε άνετα στους Σανς, εμφάνιζε... τάσεις φυγής το καλοκαίρι, όμως οι «Ήλιοι» τον κράτησαν στο ρόστερ τους, προσφέροντας μεγάλο συμβόλαιο. Ωστόσο ακόμα και τώρα ο Έιτον βγάζει δυσφορία, με την αντίδρασή του στο κρίσιμο Game 3 των Σανς να είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε την αντίδραση του Έιτον, που δεν μπορούσε να πιστέψει πως δεν βρέθηκε στο παρκέ στο φινάλε του αγώνα των Σανς κόντρα στους Νάγκετς, στο Footprint Center.