Εκτός δράσης για τα επόμενα ματς ο Κρις Πολ, πανικός στο Φοίνιξ

Κρις Πολ

i

printscreen

Εκτός δράσης για τα επόμενα ματς ο Κρις Πολ, πανικός στο Φοίνιξ

Γιώργος Γαβριλάκης 06:50 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 06:52 - 03.05.2023

Ο τραυματισμός του 37χρονου Κρις Πολ στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια του δεύτερου ματς των Σανς στο Ντένβερ τελικά θα κοστίσει τη συμμετοχή του στα επόμενα τρία παιχνίδια και ενώ η ομάδα του βρίσκεται πίσω στα ημιτελικά της Δύσης με 0-2 νίκες από τον Νίκολα Γιόκιτς και την παρέα του.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου στο δεύτερο ματς κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς ο Κρις Πολ εγκατέλειψε. Ένα πρόβλημα στον προσαγωγό δεν του επέστρεψε να αγωνιστεί στο υπόλοιπο και οι Φοίνιξ Σανς στο τελευταίο δωδεκάλεπτο κατέρρευσαν. 

Τώρα οι Ήλιοι ενημερώθηκαν πως ο 37χρονος γκαρντ και ο άνθρωπος που οργανώνει εξ ολοκλήρου τις επιθέσεις της ομάδας δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Game 3. Μάλιστα, οι προγνώσεις δεν είναι αισιόδοξες, ούτε για το τέταρτο, ούτε (αν υπάρξει) πέμπτο παιχνίδι. Από το έκτο και βλέπουμε... 

Φοίνιξ Σανς: Το στατιστικό που τους φέρνει με την πλάτη στον τοίχο στα πλέι οφ
NBA

17:11 - 02.05.2023

Φοίνιξ Σανς: Το στατιστικό που τους φέρνει με την πλάτη στον τοίχο στα πλέι οφ

Οι Ντένβερ Νάγκετς έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης, κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, με την ομάδα της Αριζόνα να βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και με το παρελθόν να μην είναι σύμμαχός της.

Οι Νάγκετς προηγούνται ήδη με 2-0 και τώρα πηγαίνοντας στην Αριζόνα θα έχουν το νου τους εστιασμένο στον Ντέβιν Μπούκερ που σκοράρει ασταμάτητα, αλλά και στον Κέβιν Ντουράντ. Η απουσία του Πολ... κόβει τα πόδια του κόουτς Μόντι Ουίλιαμς, ο οποίος έχει μείνει με μόνο διαθέσιμο πόιντ γκαρντ τον Κάμερον Πέιν. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να αλλάξει όλο το αγωνιστικό του πλάνο, ο Μπούκερ αναμένεται να παίρνει τη μπάλα από το πρώτο μισό του γηπέδου και γενικά θα επιφορτιστεί με νέες αρμοδιότητες. 

Την ίδια στιγμή που στο Ντένβερ φαίνονται αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε. Ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ασταματάτητος, με τους προσωπικούς του αντιπάλους (ΝτιΑντρέ Έιτον, Μπισμάκ Μπιγιόμπο) να μην μπορούν καν να τον παρακολουθήσουν. Ο Σέρβος, έχασε το βραβείο του MVP από τον Τζόελ Εμπίντ και δεν κατάφερε να πάρει τρία στη σειρά όπως έχουν κάνει μόνο οι Μπιλ Ράσελ, Ουίλτ Τσάμπερλεϊν και Λάρι Μπερντ. Απ' ότι φαίνεται όμως, έχει εστιάσει στην κατάκτηση του δαχτυλιδιού όπως φάνηκε να έχει υποσχεθεί και στην κόρη του.