Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Μπούκερ στο Game 3 κόντρα στους Νάγκετς (vid)

Ντέβιν Μπούκερ

Η μεγαλειώδης εμφάνιση του Μπούκερ στο Game 3 κόντρα στους Νάγκετς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:50 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 06.05.2023

Ο Κρις Πολ έλειπε, ο Ντέβιν Μπούκερ... έλαμψε και με μια μεγαλειώδη εμφάνιση 47 πόντων οδήγησε τους Φοίνιξ Σανς στη νίκη στο Game 3 της σειράς των ημιτελικών της Δύσης κόντρα στους Ντένβερ Νάγκετς.

Για τους Φοίνξ Σανς το Game 3 των ημιτελικών της Δύσης απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς έμοιαζε με do or die παιχνίδι. Διότι σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Μάικλ Μαλόουν η σειρά θα πήγαινε στο 3-0 και έπειτα τα πράγματα θα γίνονταν πάρα πολύ δύσκολα για την συνέχεια.

Από τη στιγμή που απουσίαζε και ο ιθύνων νους της ομάδας, ο Κρις Πολ, ο βαθμός δυσκολίας έγινε ακόμα πιο μεγάλος για την ομάδα του Μόντι Ουιλιαμς. Την κρίσιμη ώρα όμως βγήκε μπροστά ένας παίκτης που αρέσκεται σε clutch καταστάσεις.

Ο Ντέβιν Μπούκερ ήταν ο απόλυτος ηγέτης για την ομάδα της Αριζόνα στο κρίσιμο Game 3 απέναντι στους Νάγκετς. Κάτι που πιστοποιούν και οι αριθμοί του στην αναμέτρηση του Footprint Center.

Το κοντέρ έγραψε 47 πόντους, 20/25 σουτ, 6 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως τα 5 άστοχα σουτ που επιχείρησε ήταν 3 τρίποντα και 2 σουτ μέσης απόστασης.

Ήταν αυτός που πήρε από το... χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε μια πολύ κρίσιμη και σημαντική νίκη, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά με τους Νάγκετς, σε ένα αποτέλεσμα που δίνει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον στα επόμενα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Όσο άλλωστε οι Σανς έχουν τον D-Book σε αυτή την κατάσταση, δεν έχουν να φοβούνται τίποτα, βλέποντας στο πρόσωπό του τον παίκτη που θα τους οδηγήσει εκ του ασφαλούς όταν τα πράγματα στραβώσουν.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την σπουδαία εμφάνιση  του χαρισματικού γκαρντ των Σανς: