«Αγκαλιάστηκαν» Μπράουν και Μπούκερ, αλλά η... φωτιά έσβησε νωρίς (vids)

Μπρους Μπράουν, Ντέβιν Μπούκερ

i

printscreen

«Αγκαλιάστηκαν» Μπράουν και Μπούκερ, αλλά η... φωτιά έσβησε νωρίς (vids)

Ένα σκληρό σκριν του πάντα δυναμικού Μπρους Μπράουν εκνεύρισε τον Ντέβιν Μπούκερ και παραλίγο να έχουμε... επεισόδια. Τελικά οι δύο αντίμαχες πλευρές περιορίστηκαν σε 2-3 σπρωξίματα και με μερικές λεκτικές απειλές.

O Μπρους Μπράουν δεν κουβαλάει πάνω του λάμψη και το παιχνίδι του επικεντρώνεται στην αμυντική ουσία. Δεν ασχολείται με τις εντυπώσεις και τις θεαματικές φάσεις. Είναι, ο καλύτερος στα... μετόπισθεν των Νάγκετς και έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να περιορίσει τον Ντέβιν Μπούκερ.

Ο σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς και στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο ήταν παραγωγικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του νίκησε. Έβαλε 27 πόντους στην πρώτη ήττα και 35 στη δεύτερη. Λίγο πριν οι Νάγκετς κάνουν το 2-0, ο Μπράουν τον εκνεύρισε. Ένα δυναμικό σκριν πάνω του κι ενώ απέμενε ένα λεπτό για την ολοκλήρωση του αγώνα (οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 93-83) τον έκανε... επιθετικό. Του τράβηξε τη μπλούζα και τον έσπρωξε.

H κόρη του Γιόκιτς ζήτησε το δαχτυλίδι! - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs
NBA

08:52 - 02.05.2023

H κόρη του Γιόκιτς ζήτησε το δαχτυλίδι! - Τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα και το γράφημα των play offs

Mε το που τελείωσε το παιχνίδι και ο Γιόκιτς είχε προσφέρει τη δεύτερη νίκη στους Νάγκετς έναντι των Σανς, η μονάκριβη κόρη του, Τζένα ζήτησε επιτακτικά ένα δώρο. Για να της το προσφέρει χρειάζεται άλλες... δέκα νίκες - Οι Σίξερς σόκαραν με τον Χάρντεν τους Σέλτικς στη Βοστώνη.

Ο Μπράουν δεν όξυνε τα πνεύματα, αλλά ο Μπούκερ ήθελε να το κάνει. Κατευθύνθηκε προς το μέρος του και κόλλησε το πρόσωπό του στον 27χρονο γκαρντ, ο οποίος δεν απάντησε και τα πνεύματα ηρέμισαν. Είχε ήδη ολοκληρώσει την αποστολή του, ενώ σε 25 λεπτά συμμετοχής είχε 9 πόντους, ενώ στο 1-0 είχε προσθέσει 14.

Η συγκεκριμένη σειρά των ημιτελικών της Δύσης πλέον μεταφέρεται στο Φοίνιξ και οι Σανς ελπίζουν πως θα μπορέσουν να επιστρέψουν. Το πρόβλημά τους όμως, δεν είναι τόσο οι δύο ήττες στα πρώτα δύο παιχνίδια, αλλά ο τραυματισμός του Κρις Πολ.

Ο 37χρονος γκαρντ αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό στα μέσα της τρίτης περιόδου και οι Ήλιοι περιμένουν με αγωνία τις ιατρικές εξετάσεις για να δουν αν θα έχουν τύχη στη συνέχεια ή αν θα τα... παρατήσουν.