Τρομερή… διαχυτικότητα από την ιδιοκτήτρια των Λέικερς στον Λεμπρόν Τζέιμς: «Μάλλον σήμερα θα κοιμηθεί στον καναπέ» (vid)

Τρομερή… διαχυτικότητα από την ιδιοκτήτρια των Λέικερς στον Λεμπρόν Τζέιμς: «Μάλλον σήμερα θα κοιμηθεί στον καναπέ» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 18:22 - 09.03.2024

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά ακόμα και έτσι τράβηξε τα βλέμματα και σήκωσε συζητήσεις με έναν διαφορετικό τρόπο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς παρατάχθηκαν στο παιχνίδι κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, του Γιάννη Αντετοκούνμπο, χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» δεν αγωνίστηκε, λόγω ενοχλήσεων στον καρπό, που δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Ντοκ Ρίβερς.

Ακόμα κι έτσι όμως κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και να προκαλέσει συζητήσεις. Από τη μία η στυλιστική του επιλογή, με την φανέλα που σχεδίασε στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Λίβερπουλ, να έχει γίνει viral με το... καλημέρα. Από την άλλη η παρέα που είχε στις court seats κατά τη διάρκεια του αγώνα και αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης.

Ο ΛεΜπρόν κάθισε στις court seats μαζί με την ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας, αλλά και την φίλη της Λίντα Ράμπις, με το στιγμιότυπο αυτό να απαθανατίζεται και να γίνεται viral την αμέσως επόμενη στιγμή.

Τα γέλια έδιναν και έπαιρναν κατά τη διάρκεια της συζήτησης, με τις δύο γυναίκες να δείχνουν έντονη διαχυτικότητα προς τον ηγέτη των Λέικερς, κάτι που κέντρισε την προσοχή των φανς στα social media.

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις ήταν αρκετές με αναφορές όπως «Μάλλον θα κοιμηθεί στον καναπέ απόψε», ή «Λίντα, βεβαιώσουν πως η Σαβάνα δεν σε ακολουθεί», να κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας ακόμα περισσότερο... αλατοπίπερο στην υπόθεση.