Μέγας Φέρελ, έριξε την Παρτίζαν στο καναβάτσο και έστειλε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι

Γιόγκι Φέρελ

i

Twitter / Aba League

Μέγας Φέρελ, έριξε την Παρτίζαν στο καναβάτσο και έστειλε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι

Νίκος Καλαμπάκας 22:41 - 30.05.2023

Η Τσεντεβίτα ισοφάρισε τη σειρά της με την Παρτίζαν για τους ημιτελικούς της ABA Liga, αφού επικράτησε με 95-83 στη Λιουμπλιάνα, χάρη στον εξαιρετικό Γιόγκι Φέρελ.

Δεν κατάφερε η Παρτίζαν να «καθαρίσει» την πρόκριση στους τελικούς της ABA Liga. Οι Σέρβοι ηττήθηκαν από την Τσεντεβίτα με σκορ 83-95 εκτός έδρας και πλέον η σειρά μεταφέρεται ξανά στη Stark Arena για το game 3 που θα κρίνει την ομάδα που θα βρει στους τελικούς τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Τσεντεβίτα είχε μπει από την πρώτη περίοδο σε ρόλο οδηγού και με τον Γιόγκι Φέρελ να κάνει εξαιρετικό ματς, διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος και έκανε το 1-1.

Ο πρώην παίκτης του παναθηναϊκού σημείωσε 21 πόντους και ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Ο Ντράγκιτς σιγόνταρε με 12 πόντους στο σκοράρισμα, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Πάντερ με τους 24 πόντους που έβαλε, ενώ ο Εξούμ πρόσθεσε άλλους 16.

Πλέον η Παρτίζαν θα προσπαθήσει να καθαρίσει την πρόκριση στη Σερβία, εκεί όπου θα φιλοξενήσει τους Σλοβένους στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς τους.

Δεκάλεπτα: 29-26, 51-41, 73-60, 95-83