Ο Τσους Ματέο στο Sportal: «Αντιμετωπίζαμε μία μεγάλη ομάδα που πάντα παλεύει»

Ο Τσους Ματέο στο Sportal: «Αντιμετωπίζαμε μία μεγάλη ομάδα που πάντα παλεύει»

Χρήστος Τσάλτας 08:00 - 25.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 29.05.2024

Ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο έβγαλε το καπέλο του Ολυμπιακό μετά τον μεταξύ τους ημιτελικό της Euroleague και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Εργκίν Αταμάν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague. Η ομάδα του Τσους Ματέο επικράτησε 87-76 τον Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 του Βερολίνου και θα διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μετά το φινάλε του ημιτελικού, ο Τσους Ματέο μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο προπονητής των Μαδριλένων αποθέωσε τον Ολυμπιακό και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους συναδέλφους του Γιώργο Μπαρτζώκα και Εργκίν Αταμάν.

«Είμαι χαρούμενος. Περιστοιχίζομαι από πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετικούς ανθρώπους. Μείναμε μαζί, είχαμε συγκέντρωση. Αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα, που πάντα παλεύει. Έκαναν comeback. Το περιμέναμε. Ήμασταν έτοιμοι. Είμαι φοβερά χαρούμενος για τους παίκτες μου κυρίως», είπε αρχικά ο Τσους Ματέο.

Ο Ισπανός προπονητής ρωτήθηκε και για τον τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ. Μας νίκησαν στην κανονική περίοδο στη Μαδρίτη. Έχουμε μία μέρα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι προφανές ότι και εκείνοι αλλά και εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος», επεσήμανε ο Τσους Ματέο.

Ο Ισπανός προπονητής εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους συναδέλφους του, Γιώργο Μπαρτζώκα και Εργκίν Αταμάν. «Είναι σπουδαίοι προπονητές. Είναι πάντα πρωταγωνιστές. Εγώ τώρα έχω φτάσει εδώ. Έχουν οδηγήσει τις ομάδες τους στην κορυφή όχι τώρα, όλα τα προηγούμενα χρόνια», σχολίασε σχετικά ο Τσους Ματέο.

«Έχουν (σ.σ ο Παναθηναϊκός) πάρα πολύ καλούς παίκτες. Ξέρουν να παίζουν αυτά τα παιχνίδια. Έχουν καιρό να παίξουν τελικό βέβαια. Θα είναι δύσκολο να τους νικήσουμε», απάντησε ο Ισπανός προπονητής σε ερώτηση για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον τελικό.

Sportal Euroleague Show LIVE:Ο Παναθηναϊκός στον τελικό, ο Ολυμπιακός λύγισε από την απίστευτη Ρεάλ