Αφήνει την Βίρτους Μπολόνια για την Παρτίζαν ο Σμιθ

Τζαλίν Σμιθ

Αφήνει την Βίρτους Μπολόνια για την Παρτίζαν ο Σμιθ

Sportal newsroom 11:41 - 23.12.2023

Το δρομολόγιο Μπολόνια-Βελιγράδι ετοιμάζεται να κάνει ο Τζαλίν Σμιθ, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει από την Βίρτους, με προορισμό την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το περασμένο καλοκαίρι η Βίρτους Μπολόνια έκανε δικό της τον Τζαλίν Σμιθ, από την Άλμπα Βερολίνου με σκοπό να γεμίσει την περιφερειακή γραμμή της με έναν παίκτη που μπορεί να απειλήσει κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι, ενώ είναι εξίσου συνεπής και στον τομέα της άμυνας.

Η έλευση του Λούκα Μπάνκι έχει αλλάξει τα δεδομένα στο ρόστερ της ομάδας. Αυτό γιατί ο Σμιθ είδε τον ρόλο του να περιορίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι, σε τέτοιο βαθμό ώστε πλέον να μην είναι κομμάτι του ροτέισιον στα τελευταία παιχνίδια. Κάτι που όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς έχει φέρει δυσφορία στον έμπειρο γκαρντ.

Για το λόγο αυτό άλλωστε Βίρτους και Σμιθ βρίσκονται σε διαδικασία λύσης συμβολαίου, με τον έμπειρο άσο να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και μάλιστα η επιλογή να μην αργεί, καθώς η Παρτίζαν έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Δημοσιεύματα του εξωτερικού μάλιστα αναφέρουν πως οι Σέρβοι περιμένουν την αποδέσμευση του Σμιθ από την ομάδα της Μπολόνια, για να ολοκληρωθεί η υπόθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, με τον παίκτη να ετοιμάζεται να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των «ασπρόμαυρων», αποτελώντας την δεύτερη μεταγραφή μεσούσης της σεζόν, μετά τον Μπρούνο Καμπόκλο που έδωσε όγκο και δύναμη στην φροντ λάιν της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.