Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Τζάστιν Άλστον

Τζάστιν Άλστον

i

© PrtScr

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Τζάστιν Άλστον

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:11 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 07.11.2023

Ο Τζάστιν Άλστον είναι αυτός που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα καλύψει το κενό που άφησε στον ΠΑΟΚ ο τραυματισμός του Τζαμάνι ΜακΝίς.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τζαμάνι ΜακΝίς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην αγορά για την απόκτηση σέντερ. Να θυμίσουμε πως στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία για την πέμπτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο Αμερικανός σέντερ συγκρούστηκε με τον Άντριου Χάρισον. Πεσμένος στο έδαφος έδειχνε να πονάει αφόρητα στο γόνατο και λίγο αργότερα αποχώρησε υποβασταζόμενος και χωλαίνοντας. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 77-63, ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός το μόνο που είχε να πει ουσιαστικά ήταν «ας ελπίζουμε να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του ΜακΝις». Μόνο που η επίκληση του 54χρονου τεχνικού δεν... εισακούστηκε και ο ΜακΝις θα απουσιάσει τουλάχιστον για ένα μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. 

Μετά από τη συγκεκριμένη δυσάρεστη εξέλιξη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Τζάστιν Άλστον βρέθηκε στο προσκήνιο ως ο υποψήφιος αντικαταστάτης, με το deal να είναι κοντά. Ο 29χρονος ύψους 2,04μ. άσος άρχισε τη σεζόν στο Ισραήλ με την Ραμάτ Γκαν, ωστόσο μετά τις εξελίξεις στη χώρα με τον πόλεμο αποφάσισε να φύγει. Οι δύο πλευρές είναι στο τελικό στάδιο επαφών και ο Αμερικανός μπορεί να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη και να παίξει ακόμη και το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα στην Πάτρα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άλστον είναι απόφοιτος του Boston University, την περασμένη περίοδο έπαιξε στη λιθουανική Γιουβέντους έχοντας 12,6 πόντους και 5,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς θα είναι ενός μήνα, αλλά με προοπτική ανανέωσης.