Βαρύ πένθος για τον Μπάτλερ - Εκτός Μαϊάμι Χιτ το αστέρι τους

Τζίμι Μπάτλερ

Βαρύ πένθος για τον Μπάτλερ - Εκτός Μαϊάμι Χιτ το αστέρι τους

Νίκος Καλαμπάκας 20:55 - 11.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 11.02.2024

Ο Τζίμι Μπάτλερ πήρε άδεια και δεν θα αγωνίζεται με τους Μαϊάμι Χιτ για άγνωστο χρονικό διάστημα λόγω πένθους στην οικογένειά του!

Χωρίς τον Μπάτλερ που έχει πένθος οι Χιτ κόντρα στους Σέλτικς, αφού ο παίκτης είναι σε βαρύ πένθος...

Ο σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Τζίμι Μπάτλερ, παίρνει άδεια για άγνωστο χρονικό διάστημα μετά το θάνατο ενός μέλους της οικογένειας του.

«Ο Τζίμι και η οικογένειά του ζητούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής αυτή τη στιγμή καθώς αντιμετωπίζουν αυτήν την απώλεια», είπε ο ατζέντης του, Μπέρνι Λι σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ομάδα. «Θα δοθούν ενημερώσεις όταν χρειάζεται».

Οι Χιτ φιλοξενούν τους Σέλτικς στο Kaseya Center την Κυριακή στις 21.00 το βράδυ. Από εκεί, θα ξεκινήσουν ένα road trip έξι παιχνιδιών που ξεκινά την Τρίτη και τελειώνει στις 29 Φεβρουαρίου.

Ο Μπάτλερ έχει ξεκινήσει 37 παιχνίδια αυτή τη σεζόν για το Μαϊάμι. Έχει κατά μέσο όρο 21,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ, και είναι σε τροχιά να σημειώσει υψηλό επίπεδο καριέρας σε ποσοστό τριών πόντων (44,0).

Ο έξι φορές All-Star σημείωσε ένα triple-double (17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 11 ασίστ) στον τελευταίο αγώνα της ομάδας, μια νίκη με 116-104 επί των Σαν Αντόνιο Σπερς.