Χαμόγελα και πολύ μπάσκετ: Η επίσκεψη του Αρλάουκας στο Παλαιό Φάληρο σε εικόνες (vid & pics)

Χαμόγελα και πολύ μπάσκετ: Η επίσκεψη του Αρλάουκας στο Παλαιό Φάληρο σε εικόνες (vid & pics)

Νίκος Καλαμπάκας 17:07 - 24.10.2023

Ο Τζο Αρλάουκας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΑΟΠΦ, με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου να δημοσιεύει υλικό από την ομιλία του θρύλου της Euroleague στους μικρούς αθλητές των ακαδημιών.

Ο Τζο Αρλούκας μοίρασε γνώσεις και πολλά χαμόγελα στην επίσκεψή του στον ΑΟΠΦ!

Ο θρύλος της Euroleague βρέθηκε στο «Σοφία Μπεφόν» και συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές του ΑΟΠΦ, μοιράστηκε μαζί του τις γνώσεις του γύρω από το άθλημα, υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες, με τους τα κορίτσια και τα αγόρια του συλλόγου να ενθουσιάζονται και να τον ρωτούν δεκάδες ερωτήσεις για την καριέρα του και όχι μόνο! 

Ο ΑΟΠΦ ανέβασε υλικό από την εκδήλωση, με την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου να δημοσιεύει ένα βίντεο και πολλές φωτογραφίες, πάντα με πρωταγωνιστή τον Τζο Αρλάουκας. 

«Ο σπουδαίος Τζο Αρλάουκας επισκέφτηκε τις ακαδημίες του ΑΟΠΦ και μοιράστηκε με τους μικρούς μας φίλους τα μυστικά του αθλήματος 🏀 Τιμή μας που ένας Euroleague Legend επισκέφτηκε το «σπίτι» μας, το «Σοφία Μπεφόν» 🙏», έγραψε ο ΑΟΠΦ στα social media. 

Οι σχετικές αναρτήσεις το ΑΟΠΦ:

@aopf_bc Ο σπουδαιος Τζο Αρλάουκας επισκεφτηκε τις ακαδημιες του #ΑΟΠΦ και μοιραστικε με τους μικρους μας φίλους τα μυστικα του αθληματος 🏀 Τιμή μας που ενας @EuroLeague Legend επισκεφτηκε το «σπίτι» μας, το «Σοφία Μπεφόν» 🙏 #basketball #Arlauckas #foryou #palaiofaliro ♬ Ending romantic R&B(1316070) - Tomo