Παράσταση MVP: Ο «τριπλός» Εμπίντ έκανε... σκόνη τους Λέικερς (vid)

Τζοέλ Εμπίντ

Παράσταση MVP: Ο «τριπλός» Εμπίντ έκανε... σκόνη τους Λέικερς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:38 - 28.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 28.11.2023

Την υπογραφή του Τζοέλ Εμπίντ είχε η μεγάλη νίκη των Φιλαδέλφεια 76ερς απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς, στην Πενσιλβάνια, με τον MVP της περσινής σεζόν στο ΝΒΑ να αποδεικνύει πως δεν πήρε τυχαία το βραβείο αυτό.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το παιχνίδι κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς οι Φιλαδέλφεια 76ερς, έχοντας άγριες διαθέσεις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Νικ Νερς ήταν καταιγιστική, δεν άφησε σε κανένα σημείο τους «λιμνανθρώπους» να μπουν στο κλίμα του αγώνα και το τελικό 138-94 αποτύπωσε πλήρως την εξέλιξη του 48λεπτου.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Τζοέλ Εμπίντ, που έκανε τα πάντα για την ομάδα του, την οποία οδήγησε εκ του ασφαλούς σε ακόμα μια νίκη. Ο JoLo μέτρησε 30 πόντους, 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 9/15 σουτ, στα 30 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, αποδεικνύοντας και στην πράξη πως δεν κατέκτησε τυχαία το βραβείο του MVP την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Οι Σίξερς άλλωστε βασίζουν πολλά στην δική του παρουσία πάνω στο παρκέ και ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν ο Εμπίντ παίζει σε πολύ υψηλές στροφές, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Επιθετικά άλλωστε η συνεισφορά του είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη, επηρεάζοντας το παιχνίδι με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

32 πόντοι, 11,3 ριμπάουντ, 6,6 ασίστ μετράει κατά μέσο όρο τη φετινή σεζόν ο 29χρονος σέντερ, που βρίσκεται στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του και το επιβεβαιώνει παιχνίδι με παιχνίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς ο ηγέτης των Φιλαδέλφεια 76ερς πήρε... πάνω του την αναμέτρηση με τους Λέικερς, οδηγώντας τους συμπαίκτες του εκ του ασφαλούς στη νίκη.