Νέα δεδομένα στην υπόθεση Τζος Γκίντι: Η οικογένεια της ανήλικης αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία

Τζος Γκίντι

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Τζος Γκίντι: Η οικογένεια της ανήλικης αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία

Χρήστος Τσάλτας 20:45 - 29.11.2023

Η υπόθεση του Τζος Γκίντι και της σχέσης του με ανήλικη στην Οκλαχόμα Σίτι παίρνει νέα τροπή, καθώς όπως αναφέρουν Μέσα από τις ΗΠΑ, η οικογένεια της κοπέλας δεν δείχνει πρόθυμη να συνεργαστεί με τις Αρχές.

Τις τελευταίες μέρες το θέμα του Τζος Γκίντι βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας. Η φερόμενη σχέση του με ανήλικη στην Οκλαχόμα Σίτι έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με τις συζητήσεις να είναι πολλές σε όλα τα επίπεδα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Την ώρα που τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα των Θάντερ τηρούν σιγή ιχθύος, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, προκειμένου να βρεθεί άκρη και να λυθεί το μυστήριο γύρω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μόνο που η Αστυνομία έχει πέσει σε σημαντικά εμπόδια, όσον αφορά την έρευνα για την υπόθεση.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ Sports, η έρευνα έχει αρχίσει, όμως η Αστυνομία δεν μπορεί να συνεργαστεί με την ανήλικη και την οικογένειά της. Αιτία το γεγονός πως η οικογένεια της νεαρής είναι απρόθυμη να δώσει στοιχεία, αλλά και να καταθέσει για την υπόθεση, κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Την ίδια στιγμή που το μέλλον του Γκίντι παραμένει στον... αέρα, εταιρείες από την Αυστραλία, οι οποίες έχουν συνάψει συμφωνία με τον διεθνή πλέι μέικερ παρακολουθούν τις εξελίξεις και περιμένουν τις επόμενες κινήσεις. Αυτί γιατί είναι κάτι παραπάνω από ορατή η απόσυρση της χορηγίας τους προς τον 21χρονο πλέι μέικερ, εφόσον γίνει γνωστό πως ο Αυστραλός γκαρντ κριθεί ένοχος για όσα έχουν συμβεί.

Από οικονομικής πλευράς οι απώλειες μπορούν να φτάσουν έως και τα 40 εκατ. δολάρια για τον 21χρονο άσο, που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους, την ώρα που ο οργανισμός των Θάντερ δεν έχει πάρει την παραμικρή θέση για το θέμα.