Ο Άντριου Μπόγκουτ αποκάλυψε το παρασκήνιο της ερωτικής σχέση του Τζος Γκίντι με την ανήλικη κοπέλα

Ο Άντριου Μπόγκουτ αποκάλυψε το παρασκήνιο της ερωτικής σχέση του Τζος Γκίντι με την ανήλικη κοπέλα

Γιώργος Γαβριλάκης 10:10 - 29.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 29.11.2023

Το σκάνδαλο με την ερωτική σχέση του Αυστραλού γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Τζος Γκίντι, σχολίασε το παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ και συμπατριώτης του, Άντριου Μπόγκατ. Εξήγησε πως θεωρεί ότι «η κοπέλα είναι ανήλικη, αλλά του είπε ψέματα». Αυτό βέβαια, δεν... καθαγιάζει τον 21χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τον βετεράνο «πρέπει να είναι πιο προσεκτικός με τον κύκλο του» και τώρα περιμένει να δει «αν η οικογένεια της κοπέλας θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τζος».

Ο Τζος Γκίντι συνεχίζει να αγωνίζεται με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αν και στις ΗΠΑ έχει ξεσπάσει μια κάποια «θύελλα» με την (φερόμενη) ερωτική του σχέση με μία ανήλικη κοπέλα. Την οποία βέβαια η ίδια δημοσιοποίησε με χαρά και ένα είδος... περηφάνιας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Μόνο που για τον νεαρό Αυστραλό, ναι μεν ακόμα δεν έχει προκύψει κάποια νομική περιπέτεια, αλλά έχει ξεκινήσει έρευνα στην υπόθεση και το ΝΒΑ αναζητά στοιχεία για να αποφασίσει πως θα κινηθεί με την περίπτωση του 21χρονου. Ακόμα επίσημες ανακοινώσεις και ουσιαστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν, αλλά ο συμπατριώτης του, πρώην σταρ του ΝΒΑ, Νο 1 pick στο Draft του 2005 του, αλλά και πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Άντριου Μπόγκατ, έκανε μερικές αποκαλύψεις. Τις πρώτες, καθώς από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, σχεδόν καμία πληροφορία δεν έχει προκύψει

Κατ΄αρχάς ο Μπόγκοτ, πριν αρχίσει να τα... χώνει στον Τζος Γκίντι για την «απροσεξία του» και την έκθεσή του στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε πως «δεν ήξερε πως είναι ανήλικη», ενώ για τη σχέση του με την κοπέλα «οι Θάντερ είχαν γνώση εδώ και πάνω από έναν χρόνο». Οπότε... δεν έπεσαν από τα σύννεφα. Επίσης, εξήγησε πως η κοπέλα κατοικεί μόνιμα στο κάπου Λος Άντζελες και η σχέση τους αυτή έχει εξ αποστάσεως χαρακτήρα και συναντιούνται μόνο όταν ο Γκίντι βρίσκεται στην Καλιφόρνια. 

Οπότε, θα πρέπει κανείς για να αντιληφθεί τις πιθανές συνέπειες να υπολογίζει το νομικό πλαίσιο της συγκεκριμένης πολιτείας, ενώ ο Μπόγκουτ θεωρεί πως «δεν πιστεύω πως είναι ενήλικη. Είναι μικρότερη από 18 ετών, ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά αυτό ξέρω». Μόνο που σημείωσε πως «είπε ψέματα για την ηλικία της στο Τζος, ο οποίος βέβαια θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικός». 

Σε μία εποχή που τα social media μπορούν να σε κάνουν... φίρμα, αλλά και να σε «εξαφανίσουν» ο Άντριου Μπόγκατ πέραν από τις πληοροφορίες που έδωσε στον κόσμο, έδωσε και συμβουλές στον νεαρό συμπατριώτη του. «Θα πρέπει να προστατεύει τον εαυτό του, να επιλέγει καλύτερα με ποιους συναναστρέφεται, τους φίλους του και να ην εκθέτει τον εαυτό του τόσο έντονα». 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του in-season tournament - Οι προκρίσεις και τα... σταυρώματα μέχρι τον τελικό του Λας Βέγκας (vids)
NBA

09:03 - 29.11.2023

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του in-season tournament - Οι προκρίσεις και τα... σταυρώματα μέχρι τον τελικό του Λας Βέγκας (vids)

Οι Νιου Γιορκ Νικς νίκησαν με άνεση τους Σάρλοτ Μπομπκατς, προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου (NBA in-season tournament) εκεί όπου θα συναντήσουν τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Σέλτικς με τη σειρά τους διέλυσαν τους Σικάγο Μπουλς και θα συναντηθούν με τους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ τα ζευγάρια της Δύσης είναι αυτά των Κινγκς-Πέλικανς και Λέικερς-Σανς.

Τέλος, μίλησε και για μια πιθανή δικαστική διαμάχη που ίσως ξεκινήσει, ανάλογα βέβαια «με το τι θα επιλέξει η οικογένεια της κοπέλας. Αν είπε ψέματα, τότε θεωρώ πως δεν θα ασκήσουν κατηγορίες εναντίον του. Όπως και να έχει όμως, αν επιβεβαιωθεί πως είναι ανήλικη, τότε ο Τζος έχει διαπράξει έγκλημα».