Ο Τζούστον συμφώνησε με την Αστάνα!
i

©InTime

Ο Τζούστον συμφώνησε με την Αστάνα!

Γιάννης Πάλλας 05:05 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:12 - 17.05.2024

Στην Αστάνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σακούρ Τζούστον του Αμαρουσίου

Κοντά σε συμφωνία με την Αστάνα για να συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Σακούρ Τζούστον του Αμαρουσίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ της ομάδας των βορείων προαστίων μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην Stoiximan Basket League δεν δυσκολεύτηκε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Αστάνα της οποίας ηγείται από την άκρη του πάγκου ο Φώτης Τακιανός θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο δυναμικός Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Σακούρ Τζούστον σε 26 αγώνες είχε 11.27 πόντους ανά αγώνα, 6.8 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28.10 λεπτά συμμετοχής.

Η προσθήκη του Αμερικανού άσου είναι σημαντική για την ομάδα του Φώτη Τακιανού στις υποχρεώσεις της στην VTB League.

Ο Τζούστον μπορεί να βοηθήσει αμυντικά και επιθετικά την Αστάνα αποτελώντας μια ουσιαστικά λύση στα χέρια του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος ξέρει καλά πως να τον αξιοποιήσει για να πάρει το καλύτερο δυνατό από τον παίκτη. Τον ξέρει πολύ καλά, τον έχει αντιμετωπίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και άμεσα αναμένεται να τον έχει στη διάθεση του.

Άλλωστε, οι συζητήσεις του Τζούστον με την Αστάνα είναι σε προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων, προκειμένου να ολοκληρωθεί άμεσα το deal και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή.

23:37 - 22.04.2024

Τα highlights της νίκης του Αμαρουσίου κόντρα στο Λαύριο

Το Μαρούσι έκανε επίδειξη δύναμης στο Λαύριο, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, φτάνοντας στη νίκη με 90-76, για την 4η αγωνιστική των Playouts.