Ο Κίναν Έβανς σχολίασε τη φάση που έκρινε το ματς στο ΣΕΦ: «Δυστυχώς ήταν 100% φάουλ»

Ο Κίναν Έβανς σχολίασε τη φάση που έκρινε το ματς στο ΣΕΦ: «Δυστυχώς ήταν 100% φάουλ»

Γιώργος Γαβριλάκης 01:11 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 21.05.2024

Από το Κάουνας, ο Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις, είδε τα Game 4 των Playoffs της Euroleague, εντυπωσιάστηκε από τις «μάχες» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα πως «ο Πετρούσεφ δυστυχώς έκανε 100% φάουλ» αναφερόμενος στη φάση με τον Τζαμπάρι Πάρκερ.

Ο Κίναν Έβανς της Ζαλγκίρις είναι ένας παίκτης που πρωταγωνίστησε -σε ατομικό επίπεδο- στη φετινή διοργάνωση, αλλά μόνο στην κανονική διάρκεια αυτής. Η ομάδα του δεν προκρίθηκε ούτε καν στα Play In και τώρα εξ αποστάσεως παρακολουθεί τις εξελίξεις των Playoffs.

Με διαδοχικές αναρτήσεις δήλωσε τον θαυμασμό του για τη δράση και αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και σε αυτή του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

Παρακολούθησε και τις δύο ελληνικές ομάδες, μάλιστα η μία εξ αυτών (ο Ολυμπιακός) έχει εμπλακεί εδώ και εβδομάδες σε φήμες που τον φέρνουν να πλησιάζει τον Έβανς με την προοπτική να τον αποκτήσει το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Αυτή είναι όμως, μία μελλοντική... συζήτηση. Επί του παρόντος είδε «δύο σπουδαία ματς με το ίδιο τέλος» και υπήρξαν πολλοί χρήστες της πλατφόρμας Χ (τέως twitter) που τον κάλεσαν να σχολιάσει τις αποφάσεις των διαιτητών...

Eιδικά για την τελευταία φάση του Ολυμπιακού, τότε που οι διαιτητές -σχεδόν με την εκπνοή του έξτρα πενταλέπτου- χρέωσαν φάουλ στον Φιλίπ Πετρούσεφ πάνω στο τρίποντο του Τζαμπάρι Πάρκερ. Και επειδή υπήρξαν από απορίες μέχρι ενστάσεις, ο Κίναν Έβανς θεωρεί και το διατύπωσε πως «δυστυχώς ήταν 100% φάουλ».

🔴 Σοκ σε «νεκρό» χρόνο για τον Ολυμπιακό, πικρό φινάλε για ΠΑΟ, «φωνάζουν» & οι δύο για τη διαιτησία

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!