Ράιτ: «Νιώθω ότι μας έκλεψαν - Είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα»
i

© Intime

Ράιτ: «Νιώθω ότι μας έκλεψαν - Είμαστε καλύτεροι από την Μπαρτσελόνα»

Sportal newsroom 00:50 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 21.05.2024

Ο Μόουζες Ράιτ μίλησε για τη διαιτητική απόφαση που σημάδεψε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και σημείωσε ότι η ομάδα του Πειραιά είναι καλύτερη από εκείνη του Ρότζερ Γκριμάου.

Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Ολυμπιακός μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Ισπανίας επικράτησε 82-80 και έκανε το 2-1 στη σειρά των Playoffs της Euroleague.

Η αναμέτρηση κρίθηκε από δύο εύστοχες του Πάρκερ. Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα κέρδισε το φάουλ του Πετρούσεφ σε «νεκρό χρόνο».

Ο Μόουζες Ράιτ σημείωσε σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του ματς, ότι νιώθει ότι τους έκλεψαν το ματς. Ο σέντερ των Πειραιωτών πρόσθεσε ότι ο Ολμυπιακός είναι καλύτερος από την Μπαρτσελόνα.

«Δεν μπορούμε ν’ αφήνουμε τους διαιτητές να κρίνουν τα παιχνίδια. Θα ήθελα να έχουμε πέντε λεπτά ακόμη να τελειώσει στο παρκέ το παιχνίδι. Νιώθω ότι απόψε μας έκλεψαν το παιχνίδι. Είναι άδικο, οι ομάδες θα έπρεπε να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο.

Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι
EUROLEAGUE

00:21 - 01.05.2024

Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στις 2 Μαΐου, χωρίς περιθώρια λάθους, θα ψάξουν την ισοφάριση στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι αντίστοιχα. Τι ώρα είναι προγραμματισμένα τα Game 4...

Αυτό που κρατάω από σήμερα για το Game 4, είναι ότι είμαστε καλύτεροι απ’ την Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά, είμαστε πιο δυναμική ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε στο επόμενο παιχνίδι μέσα εδώ. Μπορεί να είχαμε περισσότερη ενέργεια και αν είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά απόψε υπήρχαν αρκετά κενά.

Σε συγκεκριμένες θέσεις η “Μπάρτσα” έχει μεγαλύτερο ταλέντο. Το να είσαι έμπειρος κερδίζει το ταλέντο. Πρέπει να γεμίσουμε τα κενά μας για το επόμενο παιχνίδι εδώ», σχολίασε ο Αμερικανός σέντερ.

Σοκ σε «νεκρό» χρόνο για τον Ολυμπιακό, πικρό φινάλε για ΠΑΟ, «φωνάζουν» & οι δύο για τη διαιτησία