Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι
i

Euroleague Basketball

Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι

Γιώργος Γαβριλάκης 00:21 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 03:26 - 22.05.2024

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στις 2 Μαΐου, χωρίς περιθώρια λάθους, θα ψάξουν την ισοφάριση στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι αντίστοιχα. Τι ώρα είναι προγραμματισμένα τα Game 4...

Διανύομαι τη Μεγάλη Εβδομάδα και μέσα σε αυτή εντάσσονται... μεγάλες αναμετρήσεις στα Playoffs της Euroleague.

Μετά τις ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/5), που έχουν βάλει και τους δύο στο.... κυνήγι καθώς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Μπαρτσελόνα πλέον προηγούνται με 2-1 νίκες, δύο μέρες μετά, την Πέμπτη 2 Μαΐου οι ελληνικές ομάδες επιστρέφουν στην δράση και έχουν μπροστά τους τις δύο πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της σεζόν τους -έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στο ΣΕΦ και την Πέμπτη στις 19:45 θα ξεκινήσει η αναμέτρησή τους κόντρα στους Καταλανούς με σκοπό την ισοφάριση, ενώ το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει λίγο αργότερα, στις 21:45 για την ακρίβεια, στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός απέναντι στους Ισραηλινούς.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο πλέον για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς προκρίνεται στο Final Four του Βερολίνου η ομάδα που θα φθάσεις τις τρεις νίκες και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Εργκίν Αταμάν, έχουν μόλις μία μετά τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις. Άρα, ένα λάθος ακόμα και ακολουθεί... αποκλεισμός!

Αν ο Ολυμπιακός νικήσει στο Game 4 τότε θα πάει στη Βαρκελώνη για ένα πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, ενώ αν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, την έδρα του, για να αποκλείσει την ομάδα του Τελ Αβίβ.

🔴 Σοκ σε «νεκρό» χρόνο για τον Ολυμπιακό, πικρό φινάλε για ΠΑΟ, «φωνάζουν» & οι δύο για τη διαιτησία

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!