Γιοκουμπάιτις στο Sportal: «Να τελειώσουμε τη σειρά στον Πειραιά»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:35 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:30 - 29.05.2024

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις σημείωσε στην κάμερα του Sportal ότι στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να τελειώσει τη σειρά με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ τη Μεγάλη Πέμπτη.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 82-80 του Ολυμπιακού στην παράταση στο τρίτο ματς των δύο ομάδων για τα Playoffs της Euroleague. Η ισπανική ομάδα προηγείται 2-1 και όπως τόνισε ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις στο Sportal, στόχος της είναι να τελειώσει τη σειρά στον Πειραιά τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο αγώνας κρίθηκε με δύο εύστοχες βολές του Πάρκερ σε «νεκρό χρόνο». Ο παίκτης της Μπαρτσελόνα κέρδισε το φάουλ του Πετρούσεφ στο φινάλε της παράτασης.

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Χαίρομαι που το έπαιξα. Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σειρά στον Πειραιά.

Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι
EUROLEAGUE

00:21 - 01.05.2024

Πότε είναι το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός στις 2 Μαΐου, χωρίς περιθώρια λάθους, θα ψάξουν την ισοφάριση στη σειρά με την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι αντίστοιχα. Τι ώρα είναι προγραμματισμένα τα Game 4...

Έπρεπε να κάνουμε καλύτερά τη δουλειά μας μετά το πρώτο ματς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, που πήραμε νίκη σε αυτό το γήπεδο.

Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε σήμερα. Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει δυνατός», σημείωσε αρχικά ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις στην κάμερα του Sportal.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Λιθουανός παίκτης ρωτήθηκε και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Είναι πάντα που όμορφο να παίζω σε αυτή την έδρα», σημείωσε ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

Σοκ σε «νεκρό» χρόνο για τον Ολυμπιακό, πικρό φινάλε για ΠΑΟ, «φωνάζουν» & οι δύο για τη διαιτησία