Οι οδηγίες της ΕΟΚ προς τους φιλάθλους για το Final Four του UNICEF Trophy

Οι οδηγίες της ΕΟΚ προς τους φιλάθλους για το Final Four του UNICEF Trophy

Sportal newsroom 11:15 - 05.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 05.01.2024

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί την Παρασκευή και το Σάββατο (5-6/1) η τελική φάση του UNICEL Trophy με την συμμετοχή του Πανιωνίου, της Δόξας Λευκάδας, της Μεγαρίδας και του Μίλωνα. Η Ομοσπονδία ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για τις διαδικασίες προσέλευσής τους.

Μέσω του UNICEF Trophy, τέσσερις ομάδες της Elite League, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο και αυτός που θα τα καταφέρει εκτός από την στιγμιαία χαρά, θα κερδίσει και ένα... εισιτήριο για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Στη διαδικασία αυτή, που είναι προγραμματισμένη για τις 5 και 6 Ιανουαρίου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, θα λάβουν μέρος ο Πανιώνιος και η Δόξα Λευκάδα, αλλά και η Μεγαρίδα με τον Μίλωνα. Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Παρασκευή (5/1), ενώ οι νικητές των αναμετρήσεων, μία μέρα αργότερα (Σάββατο 6/1) θα κοντραριστούν στον μεγάλο τελικό. 

Το πρόγραμμα των αγώνων

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου
17.00 / Μεγαρίδα - Μίλωνας
20.00 / Πανιώνιος - Δόξα Λευκάδας 

Σάββατο 6 Ιανουαρίου
18.00 / Τελικός

Για για την σωστή διεξαγωγή της διοργάνωσης η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της για τον τρόπο προσέλευσης και προσέφερε χρήσιμες πληροφορίες για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 

«Πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο - Ο Παναθηναϊκός νίκησε και απέκλεισε τον Ολυμπιακό (vids)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

15:04 - 24.12.2023

«Πράσινη» πρόκριση στο Κύπελλο - Ο Παναθηναϊκός νίκησε και απέκλεισε τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 65-61 τον Ολυμπιακό στον προημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών και πανηγύρισε με τους φιλάθλους της την πρόκριση στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο (5-6/1) το Final 4 του UNICEF Trophy με τη συμμετοχή των ομάδων, ΝΕ Μεγαρίδος, Μίλων, Πανιωνίου και Δόξα Λευκάδας.

Οι θύρες για την είσοδο των φιλάθλων θα ανοίξουν, σήμερα Παρασκευή 5/1, δύο ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα και συγκεκριμένα στις 15.00.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα τμήματα 11,12, 32, 33 για την διευκόλυνση τους να προσέρχονται από την βόρεια Πύλη του γηπέδου, την Πύλη 3.

Να επισημανθεί ότι θα γίνει σωματικός έλεγχος και ταυτοπροσωπία των κατόχων των εισιτηρίων, ενώ απαγορεύεται και η ανάρτηση κάθε είδους πανό».

🔴 Sportal Euroleague Show με Βαλένθια - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!