Η Βαλένθια διαπραγματεύεται εγγυημένο συμβόλαιο με την Euroleague

Άλεξ Μουμπρού

i

Photo by Juan Navarro/Euroleague Basketball via Getty Images

Η Βαλένθια διαπραγματεύεται εγγυημένο συμβόλαιο με την Euroleague

Sportal newsroom 21:29 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:30 - 28.02.2024

Η Βαλένθια είναι σε συζητήσεις με την Euroleague για να έχει παρουσία συνεχή στη διοργάνωση

Εντατικές διαπραγματεύσεις με την Euroleague κάνει η Βαλένθια, προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία της στη διοργάνωση με εγγυημένο συμβόλαιο! Αυτό αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής της Βαλένθια, Ενρίκ Καρμπονέλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Las Provincias, ο GM των «νυχτερίδων» υποστήριξε: «Συνεργαζόμαστε με τη EuroLeague ώστε η Βαλένθια να έχει σταθερή παρουσία στη διοργάνωση, όμως με συμβόλαιο τύπου Α ή με άδεια για ορισμένα χρόνια. Διαπραγματευόμαστε τη σταθερότητα που θα μας επιτρέψει να είμαστε στη EuroLeague μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα».

Και ο Ενρίκ Καρμπονέλ, συμπληρώνει: «Η EuroLeague καταλαβαίνει το αίτημά μας. Έχει να κάνει με το μοντέλο που ακολουθεί ο σύλλογος, οι φίλαθλοι και οι χορηγοί. Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να μπαίνουμε στον Μάρτιο και να μην γνωρίζουμε σε ποια διοργάνωση θα παίζουμε του χρόνου. Έχουμε ένα Plan B σε περίπτωση που πρέπει να παίξουμε στο Eurocup».

Η Βαλένθια του Άλεξ Μουμπρού παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις με την Euroleague προχωράει το θέμα του νέου γηπέδου που κοστίζει περισσότερα από 280 εκατομμμύρια ευρώ και θα προσδώσει μεγαλύτερη δυναμική στον σύλλογο.

Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας συζητάει με την Euroleague γιατί θέλει να γνωρίζει από νωρίς που θα παίζει τη νέα σεζόν.