Αμφίβολοι Νάναλι και Βούκσεβιτς για την Παρτίζαν κόντρα στην Εφές

Τζέιμς Νάναλι

i

(Photo by Cyril Lestage/Euroleague Basketball via Getty Images)

Αμφίβολοι Νάναλι και Βούκσεβιτς για την Παρτίζαν κόντρα στην Εφές

Γιάννης Πάλλας 20:02 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 28.02.2024

Ο Τζέιμς Νάναλι και ο Τρίσταν Βούκσεβιτς δεν προπονήθηκαν μια ημέρα πριν τον αγώνα της Παρτίζαν με την Αναντολού Εφές

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί στην Παρτίζαν, προκειμένου ο Τζέιμς Νάναλι και ο Τρίσταν Βούκσεβιτς να είναι ετοιμοπόλεμοι στον αγώνα της Πέμπτης (29/2) με την Αναντολού Εφές για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο από τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα και συνεχίζει την θεραπεία του, ενώ ο Βούκσεβιτς, πονάει στο γόνατο.

Οι δυο παίκτες δεν ήταν στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην προπόνηση της Τετάρτης (28/2) και πλέον όλα θα κριθούν την Πέμπτη (29/2) πριν το τζάμπολ, οπότε και θα κριθεί η συμμετοχή τους.

Ο Τζέιμς Νάναλι τη φετινή σεζόν έχει 12.7 πόντους μέσο όρο, 3.4 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ σε 26 αγώνες στη EuroLeague, ενώ ο Τρίσταν Βούκσεβιτς έχει 4.2 πόντους και 2.3 ριμπάουντ σε 12 αγώνες.

Αταμάν: «Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν με τη Ρεάλ, πρέπει να παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ»
EUROLEAGUE

19:25 - 28.02.2024

Αταμάν: «Οι παίκτες ξέρουν τι να κάνουν με τη Ρεάλ, πρέπει να παίζουμε όπως στο ΟΑΚΑ»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως το παίχνιδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι από τα «must win» της 8άδας αγώνων που απομένουν στην EuroLeague, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Η Παρτίζαν με απολογισμό 12 νίκες και 14 ήττες από την 11η θέση στη βαθμολογία της Euroleague παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην τουρκική ομάδα.