Σίξερς: Πιθανή η επιστροφή του Εμπίντ στα τέλη Μαρτίου

Τζοέλ Εμπίντ

Σίξερς: Πιθανή η επιστροφή του Εμπίντ στα τέλη Μαρτίου

Ο Τζοέλ Εμπίντ μπορεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τους Σίξερς στα τέλη Μαρτίου μετά το χειρουργείο που έκανε στο γόνατο τον Φεβρουάριο.

Ο Τζοέλ Εμπίντ έκανε στις αρχές Φεβρουαρίου επέμβαση στο γόνατο και είναι από τότε εκτός παρκέ. Οι Σίξερς από την θέση στην οποία βρίσκονταν πριν τον τραυματισμό του, έχουν πέσει στην χωρίς τον σούπερ σταρ τους και δύσκολα θα παραμείνουν στην εξάδα καθώς στην ίδια θέση βρίσκονται και οι ανεβασμένοι Χιτ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN, οι Σίξερς ελπίζουν πως ο Τζοέλ Εμπίντ θα επιστρέψει στους αγώνες στα τέλη Μαρτίου. Η πιθανή επιστροφή του Εμπίντ είναι ένα άκρως θετικό νέο για την ομάδα καθώς αν πράγματι επιστρέψει στα παρκέ μέσα στον Μάρτιο, θα προλάβει να παίξει τις τελευταίες 10 αγωνιστικές της Regular Season και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας να μπει στα play-off, θέλοντας να αποφύγουν τα play-in.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν δώσω βαρύτητα στα social media θα αισθανθώ σαν... σκουπίδι» (vid)
NBA

11:24 - 28.02.2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν δώσω βαρύτητα στα social media θα αισθανθώ σαν... σκουπίδι» (vid)

Αν και είναι δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα του ίντερνετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρεί πως «δεν είναι αυτός ο πραγματικός κόσμος» και πιστεύει πως «αν διαβάζεις μόνο καλά πράγματα, δεν είναι τόσο καλός».

Ο περσινός MVP του NBA, Τζοέλ Εμπίντ, είχε τη φετινή σεζόν μέχρι να τραυματιστεί 35.3 πόντους (56.2% στο δίποντο, 36.6% στο τρίποντο, 88.3% στις βολές), 11.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 1.8 μπλοκ ανά 34 λεπτά.