Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν δώσω βαρύτητα στα social media θα αισθανθώ σαν... σκουπίδι» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν δώσω βαρύτητα στα social media θα αισθανθώ σαν... σκουπίδι» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:24 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 28.02.2024

Αν και είναι δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα του ίντερνετ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρεί πως «δεν είναι αυτός ο πραγματικός κόσμος» και πιστεύει πως «αν διαβάζεις μόνο καλά πράγματα, δεν είναι τόσο καλός».

Κι αφού πρώτα μίλησε για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στους Χόρνετς, για τον τρόπο που ήρθε η εύκολη επικράτηση των Μιλγουόκι Μπακς και τα λοιπά αγωνιστικά καθιερωμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βγηκε λίγο έξω από τις γραμμές του γηπέδου. Μπήκε στον δυαδικό κόσμο και στην οπτική που έχει για τα κοινωνικά δίκτυα του ίντερνετ. 

«Αν ασχοληθώ με τα social media θα νιωσω σαν σκουπίδι», δήλωσε για να δείξει το υψηλό επίπεδο επιρροής που έχουν στους νέους. «Δεν είναι αυτός ο πραγματικός κόσμος», πρόσθεσε και εξήγησε πως θεωρεί ότι «όταν λένε καλά πράγματα για εσένα στο διαδίκτυο, δεν είσαι τόσο καλός. Όταν λένε άσχημα πράγματα για εσένα, δεν είσαι τόσο κακός. Αυτό πιστεύω!». 

Επίσης, αναφερόμενος στη νέα γενιά των σταρς του ΝΒΑ είπε πως «βλέπουν συνέχεια τα highlights τους και mix tape με εντυπωσιακές φάσεις. Αυτό τους ενδιαφέρει», ενώ ο ίδιος «αν και βλέπω αγώνες, δεν βλέπω highlights. Παρατηρώ το σουτ μου, που έκανα λάθος, τις πάσες που δεν είδε και έπρεπε να δω». Τέτοια πράγματα, όχι καρφώματα και πανηγυρισμούς.  

Αυτό που πρέπει όλοι να κάνουν, σύμφωνα πάντα με τον Greek Freak είναι «να συνεχίζεις να κάνεις αυτό που κάνεις. Να είσαι ανταγωνιστικός και, αν μείνεις πιστός στην πορεία σου, θα συμβούν καλά πράγματα».