Η υπέροχη πτήση του ΝτεΡόζαν και το 360 lay up στην εκπνοή της επίθεσης των Μπουλς (vids)

Η υπέροχη πτήση του ΝτεΡόζαν και το 360 lay up στην εκπνοή της επίθεσης των Μπουλς (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:44 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 28.02.2024

Ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν απογειώθηκε έκανε μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον εαυτό τους και άφησε τη μπάλα στο καλάθι ενώ ο χρόνος έληγε. Μία φάση τους σταρ των Σικάγο Μπουλς, που βάζει υποψηφιότητα από τώρα για το Τop 10 όλης της σεζόν.

Δεν ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που έκανε αυτού του είδους την πτήση. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν, στα νιάτα του με τους Τορόντο Ράπτορς ή και αργότερα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν αν δεν ήταν παίκτης του μπάσκετ, θα ήταν σίγουρα χορευτής ή ακροβάτης. Μπορεί και ζογκλέρ. Και το έδειξε με πράξεις κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ναι μεν οι Σικάγο Μπουλς έχασαν από τα Πιστόνια και οι 25 πόντοι που έβαλε δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του, αλλά δύο απ’ αυτούς ήρθαν με έναν τρόπο που θα εντυπωσιάζει στα κορυφαία highlights ολόκληρης της σεζόν -όταν αυτή ολοκληρωθεί. Ένα lay up 360 μοιρών (με πλήρη εναέρια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του) ήταν η έμπνευση του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν και η εκτέλεση αυτής της έμπνευσης ήταν... αψεγάδιαστη. «Δεκάρι» κανονικό και ασυζητητί!

Και μιας που ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν αποφάσισε να κάνει κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν, ας θυμηθούμε και το 360 lay up που έκανε στον αιφνιδιασμό των Σαν Αντόνιο Σπερς στις 15 Νοεμβρίου του 2018 κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς...

Κι άλλο ένα, φορώντας τη φανέλα με το Νο 10 των Τορόντο Ράπτορς, απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς από το 2014...

Tags: