Ο Μίτσιτς έδειξε πως ήρθε για να μείνει στο ΝΒΑ με το τέταρτο double-double της καριέρας του

Βασίλιε Μίτσιτς

i

@Photo by Jared C. Tilton/Getty Images

Ο Μίτσιτς έδειξε πως ήρθε για να μείνει στο ΝΒΑ με το τέταρτο double-double της καριέρας του

Χρήστος Τσάλτας 10:10 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 17.05.2024

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς πρόσθεσε στη συλλογή του ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος κατέγραψε το τέταρτο double double στον «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ.

Από τη στιγμή που έγινε trade και μετακόμισε στη Σάρλοτ, για λογαριασμό των Χόρνετς έχει δείξει την αξία του, αλλά και το γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους και πιο πλήρεις γκαρντ στα παρκέ της Ευρώπης. Ο Βασίλιε Μίτσιτς είχε σαν στόχο να κερδίσει μια θέση στο ΝΒΑ και το δεύτερο μισό της σεζόν που πραγματοποιεί επιβεβαιώνει τον ντόρο γύρω από το όνομά του.

Οι απουσίες της ομάδας του Στιβ Κλίφορντ έχουν βοηθήσει τον «Βάσα», που αναζητούσε μια μεγάλη ευκαιρία για να δείξει ποιος πραγματικά είναι. Και στα παιχνίδια με την ομάδα από την Βόρεια Καρολίνα έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, δείχνοντας πως είναι σε θέση να σταθεί ανάμεσα στους κορυφαίους της λίγκας.

Η αναμέτρηση κόντρα στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ήταν ακόμα μια απόδειξη της ποιότητάς του. Ο Μίτσιτς βρέθηκε στην αρχική πεντάδα της ομάδας του και στα 31:12 που έμεινε στο παρκέ είχε άκρως θετική παρουσία.

Απέναντι στους «κεραυνούς» το κοντέρ έγραψε 17 πόντους, 10 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, έχοντας και 6/12 σουτ, 4/7 τρίποντα και 1/2 βολές. Μια πολύ γεμάτη και παραγωγική εμφάνιση, με τον Σέρβο πλέι μέικερ να κερδίζει τις εντυπώσεις για ακόμα ένα παιχνίδι.

Αυτό ήταν το τέταρτο double double στην καριέρα του στο ΝΒΑ, όλα με τους Χόρνετς, συνεχίζοντας παράλληλα τις υψηλές πτήσεις με την ομάδα του. Κι αυτό γιατί σε 25 παιχνίδια με την ομάδα του Κλίφορντ μετράει 11,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 6,4 ασίστ και 44,9% στα σουτ εντός πεδιάς.