Στην Ελλάδα ο Βασίλιε Μίτσιτς

Βασίλιε Μίτσιτς

Στην Ελλάδα ο Βασίλιε Μίτσιτς

Sportal newsroom 10:45 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:32 - 29.05.2024

Ο Βασίλιε Μίτσιτς βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές και δεν έχασε την ευκαιρία να διασκεδάσει με τον... ελληνικό τρόπο, καθώς βρέθηκε στο μαγαζί που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής.

Μια εκλεκτή παρουσία βρίσκεται στη χώρα μας, καθώς ο Βασίλιε Μίτσιτς, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ με τους Σάρλοτ Χόρνετς, βρίσκεται σε διαδικασία off-season, γεμίζοντας τις μπαταρίες του ενόψει της δεύτερης σεζόν του στο ΝΒΑ.

Η αγάπη του για τη χώρα μας είναι γνωστή και ουδέποτε το έκρυψε. Άλλωστε στη χώρα μας έχει πολλούς φίλους και φροντίζει να περνάει αρκετές μέρες των διακοπών του σε κάποιο μέρος της Ελλάδας.

Αυτή τη φορά ο «Βάσα» βρίσκεται στην Αθήνα και το βράδυ της Πέμπτης διασκέδασε στο μαγαζί που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής. Με εμφανώς χαρούμενη διάθεση ο Σέρβος γκαρντ όχι απλώς διασκέδασε, αλλά φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή με τον λαϊκό καλλιτέχνη, σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς.

Ο Μίτσιτς έκανε το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ το περασμένο καλοκαίρι, όταν και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Στην ομάδα της OKC δεν κατάφερε να βρει χώρο και ευκαιρίες και παραχωρήθηκε στους Σάρλοτ Χόρνετς, μέσω trade, δείχνοντας πως έχει την ποιότητα να σταθεί στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.