Έξαλλος ο Σπανούλης για την άμυνα των παικτών του: «Σταματήστε να παίζετε σαν γατάκια!»

Έξαλλος ο Σπανούλης για την άμυνα των παικτών του: «Σταματήστε να παίζετε σαν γατάκια!»

22:28 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 03.04.2024

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Βασίλης Σπανούλης για την άμυνα των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα του Περιστερίου με τη Βόννη.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε νεύρα με τους παίκτες του κατά τη διάρκεια του αγώνα του Περιστερίου με τη Βόννη. Ο Έλληνας προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων της Αθήνας έγινε έξαλλος με τις αλλαγές στην άμυνα που δεν έκαναν οι παίκτες.

Χαρακτηριστικές είναι οι ατάκες που είπε ο Βασίλης Σπανούλης προς τους παίκτες του. «Σταματήστε να παίζετε σαν γατάκια!», είπε ο Έλληνας προπονητής, προσθέτοντας ότι κάθε αντίπαλη κατοχή κατέληγε σε καλάθι.

Ήττα για το Περιστέρι κόντρα στη Βόννη

Το κακό τρίτο 10λεπτο κόστισε στο Περιστέρι bwin που ηττήθηκε (89-78) από την Βόννη επί γερμανικού εδάφους στον πρώτο προημιτελικό του Basketball Champions League και επιστρέφει στην Αθήνα για το δεύτερο παιχνίδι την προσεχή Τετάρτη (10/4) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα πρέπει πλέον να ισοφαρίσουν τη σειρά σε μια εβδομάδα, προκειμένου να επιστρέψουν ξανά στη Βόννη για ένα τρίτο παιχνίδι.

Το επιμέρους 28-16 στο τρίτο 10λεπτο ήταν καταλυτικό, καθώς μετέτρεψε το εύθραυστο 45-44 (στο 20’) σε 73-60 (στο 30’) δίνοντας μια σημαντική διαφορά στους Γερμανούς.

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ ήταν ο κορυφαίος του παρκέ για το Περιστέρι bwin με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ζερμέιν Λοβ με 13 πόντους. Στα τελευταία 4.30’’ αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Κένι Γουίλιαμς που υπέστη διάστρεμμα.

Από τη Βόννη μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Σαμ Γκρίεσελ με 19 πόντους, ο Νόαχ Κίρκγουντ με 17 πόντους και ο Τιλ Παπέ με 15 πόντους.