Ο ελεύθερος Πουαριέ και το μέλλον του

Βενσάν Πουαριέ

Ο ελεύθερος Πουαριέ και το μέλλον του

Νίκος Καλαμπάκας 09:18 - 23.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 23.04.2024

΄Δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του και τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο σέντερ των Ισπανών, Βινσέν Πουαριέ.

Δηλώσεις αναφορικά με το μέλλον του έκανε ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βενσάν Πουαριέ, επισημαίνοντας ότι για έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε αυτόν τον σύλλογο, είναι δύσκολο να αλλάξει περιβάλλον.

Ο ίδιος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, ωστόσο όπως αποκάλυψε δεν μπορεί να σκεφτεί ότι θα αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο.

Ο Πουαριέ καλύπτει τη θέση του σέντερ στη «βασίλισσα» μαζί με τον Ταβάρες και αναμένεται να δεχτεί πολλές προτάσεις ώστε να αφήσει την ομάδα του και να ολοκληρώσει αλλού την καριέρα του, κάτι που ο ίδιος πάντως δεν φαίνεται να επιθυμεί:

«Μιλήσαμε πολύ για αυτό το θέμα (εννοεί με τη διοίκηση της Ρεάλ). Είναι δύσκολο να αποχωρήσω. Η πόλη είναι πολύ ευχάριστη και οι εγκαταστάσεις εξαιρετικές. Υπάρχει και ο μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζεις πλάι σε σπουδαίους παίκτες. Φυσικά και ο κόσμος σε κοιτάζει περίεργα όταν χάσεις 2-3 παιχνίδια. Όταν μιλάω σε παίκτες άλλων ομάδων, είναι πολύ δύσκολο να τους εξηγήσω τι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης» είπε αρχικά ο Γάλλος στο «Basket Europe».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι για μια καριέρα είναι σημαντική η σταθερότητα, τονίζοντας όλες τις παραμέτρους της αποφάσής του:

«Το να φύγω είναι αρκετά περίπλοκο. H Ρεάλ το ξέρει καλά αυτό. Είναι η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Εχω ένα παιδί, οπότε δεν μπορώ να είμαι αλλού. Η σταθερότητα είναι σημαντική σε μια καριέρα. Ο στόχος είναι να τελειώσω την καριέρα μου και να έχω αφήσει το αποτύπωμά μου. Οπότε, μετράς τα κύπελλα και τις κατακτήσεις».