Σε ποιο παιχνίδι βρέθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ!

Σάσα Βεζένκοφ

i

© sportal.bg

Σε ποιο παιχνίδι βρέθηκε ο Σάσα Βεζένκοφ!

Γιάννης Πάλλας 21:04 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 16.05.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στην Ευρώπη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τους Σανκραμέντο Κινγκς και πήγε στο γήπεδο

Έπειτα από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τους Σανκραμέντο Κινγκς στο ΝΒΑ ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχασε την ευκαιρία και επέστρεψε στην Ευρώπη.

Ο πάουερ φόργουορντ των Κινγκς έφτασε την Κυριακή (28/4) στη Βουλγαρία και τη Δευτέρα (29/4) εμφανίστηκε στην «Arena Botevgrad», όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα ΤΣΣΚΑ Σόφιας που αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Μπαλκάν στον πρώτο προημιτελικό του πρωταθλήματος.

Ο Βεζένκοφ που έγινε αντιληπτος από το Sportal.bg δεν παρέμεινε σε όλο το ματς, αλλά όση ώρα ήταν στ κλειστό τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του.

Νικς από ατσάλι, νίκησαν μέσα στη Φιλαδέλφεια κι ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο των Playoffs
NBA

22:58 - 28.04.2024

Νικς από ατσάλι, νίκησαν μέσα στη Φιλαδέλφεια κι ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο των Playoffs

Η Νέα Υόρκη είναι πολύ... σκληρή για να πεθάνει, κάτι που απέδειξε μέσα στη Φιλαδέλφεια επικρατώντας των Σίξερς με . Πλέον οι Νικς είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs. Εξαιρετικός για μια ακόμα φορά ο Μπράνσον που σταμάτησε στους 47 πόντους.

Αρκετός κόσμος έσπευσε να φωτογραφηθεί μαζί του και να ανταλλάξει μερικές κουβέντες. Ο ίδιος ήταν ευδιάθετος και δεν χάλασε το χατίρι κανενός, φωτογραφήθηκε με όποιον του το ζήτησε και στη συνέχεια αποχώρησε από την «Arena Botevgrad».

Δείτε το βίντεο του Σάσα Βεζένκοφ εδώ: