Νικς από ατσάλι, νίκησαν μέσα στη Φιλαδέλφεια κι ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο των Playoffs

Σίξερς - Νικς

i

Photo by J. Conrad Williams Jr./Newsday RM via Getty Images

Νικς από ατσάλι, νίκησαν μέσα στη Φιλαδέλφεια κι ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο των Playoffs

Νίκος Καλαμπάκας 22:58 - 28.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 14.05.2024

Η Νέα Υόρκη είναι πολύ... σκληρή για να πεθάνει, κάτι που απέδειξε μέσα στη Φιλαδέλφεια επικρατώντας των Σίξερς με . Πλέον οι Νικς είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs. Εξαιρετικός για μια ακόμα φορά ο Μπράνσον που σταμάτησε στους 47 πόντους.

Σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των playoffs του ΝΒΑ πήρε η Νέα Υόρκη, αφού επικράτησε στο game 4 των Σίξερς μέσα στη Φιλαδέλφεια με σκορ 97-92. Έτσι, οι Νικς έκαναν το 3-1 στη σειρά και πλέον τους απομένει μια νίκη ώστε να προκριθούν. Τρομερός για μια ακόμα φορά ο Μπράνσον που σημείωσε 47 πόντους, ο Εμπίντ σταμάτησε στους 27 για τους ηττημένους!

Έχοντας μειώσει τη σειρά σε 2-1 στο προηγούμενο ματς, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα από τη Νέα Υόρκη στο πρώτο δωδεκάλεπτο. Ο Εμπίντ πήρε μπροστά από νωρίς και σημειώνοντας 10 πόντους στην πρώτη περίοδο, έφερε την ομάδα του σε θέση ισχύος (27-17).

Η Νέα Υόρκη ωστόσο δεν θα παραδινόταν εύκολα στις ορέξεις των Σίξερς. Ο Μπράνσον για ένα ακόμα ματς ήταν εκπληκτικός κι έχοντας τον ρόλο του ηγέτη οδηγούσε τους συμπαίκτες του στον δρόμο της ανατροπής. Έχοντας σημειώσει 21 πόντους στ ημίχρονο, έκοψε τον βήχα των γηπεδούχων και έτσι οι Νικς έκλεισαν το ημίχρονο στο -2 (49-47).

Η Φιλαδέλφεια στην 3η περίοδο φάνηκε αποφασισμένη να καθαρίσει τον αγώνα, όμως οι παίκτες των φιλοξενούμενων δεν το επέτρεψαν. Οι γηπεδούχοι πήγαν τη διαφορά στους 10 πόντους (61-51) 8 λεπτά πριν τη λήξη της 3ης περιόδου, όμως η Νέα Υόρκη έκανε ένα ακόμα come back και κατάφερε α προηγηθεί με έναν πόντο στη λήξη του δωδεκαλέπτου (76-77).

Το απόλυτο σοκ στους Μπακς με Γιάννη και Λίλαρντ!
NBA

19:29 - 28.04.2024

Το απόλυτο σοκ στους Μπακς με Γιάννη και Λίλαρντ!

Το game 4 των Μπακς με τους Πέισερς είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/4 και τα ελάφια που βρίσκονται στην Ιντιάνα θα έχουν δύσκολο έργο στην προσπάθειά τους να ισοφαρίσουν, αφού εκτός από τον Γιάννη και απουσιάσει και ο Λίλαρντ.

Ο αγώνας μετατράπηκε σε θρίλερ, όμως η Νέα Υόρκη είχε το πάνω χέρι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5 πόντους περίπου 7 λεπτά πριν τη λήξη (83-88) και έκτοτε δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Η Φιλαδέλφεια είχε μπλοκάρει από τη σκληρή άμυνα των αντιπάλων της κι έμεινε χωρίς καλάθι για περίπου πέντε λεπτά, με αποτέλεσμα η Νέα Υόρκη να εκμεταλλευτεί το παραπάνω και να φτάσει στη νίκη με σκορ 97-92, κάνοντας το 3-1 στη σειρά και αποκτώντας πλέον σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Δωδεκάλεπτα: 27-17, 49-47, 76-77, 92-97