Η Nike θα λανσάρει τα προϊόντα του Ουεμπανιαμά με σήμα ένα... άλιεν! (vid)

Η Nike θα λανσάρει τα προϊόντα του Ουεμπανιαμά με σήμα ένα... άλιεν! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:25 - 09.04.2024

Ο... εξωγήινος Βίκτορ Ουεμπανιαμά ετοιμάζεται να δει τα πρώτα παπούτσια που θα φέρουν την υπογραφή του στην αγορά. Η Nike στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα, τον έχει κάνει Alien!

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά έχει φροντίσει να αφήσει το στίγμα του από την πρώτη του κιόλας σεζόν στο NBA και η Nike είχε φροντίσει να αποσπάσει την υπογραφή του προκειμένου να διαφημίζει τα προϊόντα της, καιρό πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Το Σαν Αντόνιο φέτος πραγματοποιεί κάκιστη πορεία, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης της Δυτικής Περιφέρειας, με ρεκόρ 19 νικών και 59 ηττών.

Οι παίκτες των Σπερς δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και πλέον ο οργανισμός επικεντρώνεται στο πως θα κάνει την ομάδα πιο ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν.

Μέσα σε όλη αυτή τη φετινή μετριότητα, υπάρχει και το... άστρο του Βίκτορ Ουεμπανιαμά. Το οποίο λάμπει και είναι η όαση στα όσα βιώνει φέτος η ομάδα του.

Ο Γάλλος σέντερ λοιπόν ετοιμάζεται για το λανσάρισμα των παπουτσιών του στην αγορά. Αυτό εκτιμάται ότι θα συμβεί τον Μάιο, με τιμή 170 δολαρίων.

Η Nike μάλιστα επέλεξε και το σχέδιο με το οποίο θα «ντύνει» τα προϊόντα του Ουεμπανιαμά. Πρόκειται για τη μορφή ενός εξωγήινου η οποία βρίσκεται μέσα σε μια μπάλα μπάσκετ.

«Κάπου στο Νότιο Τέξας» αναφέρει το βίντεο της εταιρείας και η κάμερα παίρνει πανοραμικά πλάνα από μια πεδιάδα. Καταλήγοντας βλέπουμε μια μπάλα μπάσκετ στο εσωτερικό της οποίας σχηματίζεται η μορφή ενός Άλιεν....