Ο Μάξεϊ έσπασε τα κοντέρ σε βραδιά καριέρας και πήρε στις πλάτες του τους Σίξερς (vid)
i

@Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Ο Μάξεϊ έσπασε τα κοντέρ σε βραδιά καριέρας και πήρε στις πλάτες του τους Σίξερς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:50 - 08.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 08.04.2024

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς κατάφεραν να πάρουν δύσκολη νίκη απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον Ταϊρίς Μάξεϊ να κάνει την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του. Ως την επόμενη...

Η βραδιά στα παρκέ του ΝΒΑ άνηκε στον Ταϊρίς Μάξεϊ. Ο απόφοιτος του Κεντάκι κάθε χρόνο παρουσιάζεται όλο και καλύτερος και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως φέτος αποτελεί έναν από τους βασικούς υποψηφίους για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη στη λίγκα. Κάτι που δείχνει το πόσο έχει δουλέψει, αλλά και το πόσο έχει ανεβάσει επίπεδο το παιχνίδι του σταδιακά.

Αυτό αποδείχθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι για την ομάδα του Νικ Νερς. Ο Τζοέλ Εμπίντ απουσίαζε, έτσι η μπαγκέτα του ηγέτη πέρασε στα χέρια του Μάξεϊ, ο οποίος έκανε βραδιά καριέρας στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Μεγάλη νίκη για Τίμπεργουλβς στο Λος Άντζελες, πήραν το θρίλερ οι Σίξερς
NBA

08:22 - 08.04.2024

Μεγάλη νίκη για Τίμπεργουλβς στο Λος Άντζελες, πήραν το θρίλερ οι Σίξερς

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκαναν ακόμα ένα βήμα προς την πρώτη θέση της Δύσης, επικρατώντας των Λέικερς, στο Λος Άντζελες, την ώρα που οι Σίξερς πήραν μεγάλη νίκη σε θριλερ δύο παρατάσεων απέναντι στους Σπερς.

Απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς και τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά, ο χαρισματικός γκαρντ όχι μόνο δεν φοβήθηκε, αλλά έκανε τη διαφορά για την ομάδα του, δίνοντας πάρα πολλές λύσεις στην επίθεση.

Το κοντέρ έγραψε 52 πόντους, με την επίδοση αυτή να αποτελεί την καλύτερη της καριέρας του, η οποία ήρθε με 19/41 σουτ εντός πεδιάς και 12/12 βολές. Παράλληλα πρόσθεσε 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα, δείχνοντας την ηγετική του στόφα για ακόμα ένα κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας από την Πενσιλβάνια.

Δείτε την εμφάνιση του χαρισματικού γκαρντ που οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Σίξερς σε νίκη-θρίλερ κόντρα στους Σπερς