Από NBΑers έγιναν... μάστορες: Οι Χιλντ και Τζάκσον διόρθωσαν ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στο παρκέ (vid)

Από NBΑers έγιναν... μάστορες: Οι Χιλντ και Τζάκσον διόρθωσαν ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στο παρκέ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:00 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:03 - 07.04.2024

Ένα παράξενο περιστατικό διέκοψε τον αγώνα των Γκρίζλις με τους Σίξερς στο Μέμφις. Το παρκέ είχε... ξεκουμπώσει και ο Μπάντι Χιλντ με τον Τζι Τζι Τζάκσον ανέλαβαν το μαστόρεμα και τα κατάφεραν μια χαρά.

Ο Μπάντι Χιλντ των Σίξερς είναι γνωστός εδώ και χρόνια στο ΝΒΑ, κυρίως για το μακρινό του σουτ, ενώ ο 19χρονος Τζι Τζι Τζάκσον κάνει μία σπουδαία πρώτη σεζόν με τους Γκρίζλις. Οι δυο τους, αν και αντίπαλοι στο μπάσκετ, συνεργάστηκαν άψογα για να λύσουν ένα τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στο FedΕx Forum -το γήπεδο του Μέμφις.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι διαιτητές είδαν ένα κενό ανάμεσα στις ξύλινες πλάκες που συναρμολογούνται για να δημιουργηθεί ο αγωνιστικός χώρος και διέκοψαν την αναμέτρηση. Όλοι έψαχναν τους μάστορες του γηπέδου, αλλά δεν χρειάστηκε η παρέμβασή τους. Διότι, δύο παίκτες ανέλαβαν την επίλυση του θέματος.

Ο Χιλντ με τον Τζάκσον συνεννοήθηκαν, συνεργάστηκαν αρμονικά και συγχρονισμένα και κατάφεραν με άλματα να σπρώξουν τις επιφάνειες και να τις τοποθετήσουν στην ιδανική θέση. Τελικά, τους απονεμήθηκαν τα εύσημα, έδειξαν ότι πιάνουν τα χέρια τους (ή καλύτερα τα... πόδια του), όχι μόνο όταν κρατούν τη μπάλα ή την σουτάρουν.

Στον ουρανό του Μέμφις, η φανέλα με το Νο 33 του Μαρκ Γκασόλ (vids)
NBA

08:57 - 07.04.2024

Στον ουρανό του Μέμφις, η φανέλα με το Νο 33 του Μαρκ Γκασόλ (vids)

Ο Μαρκ Γκασόλ επέστρεψε το Μέμφις, την βραδιά που οι Γκρίζλις τίμησαν τον Ισπανό για τα 11 χρόνια που αγωνίστηκε με τις Αρκούδες. Ένα χρόνο μετά τον αδελφό του Πάου και ο μικρός Γκασόλ είδε τη φανέλα του στο ΝΒΑ να αποσύρεται.

Ο αγώνας συνεχίστηκε χωρίς μεγάλη καθυστέρηση και αυτό το οφείλουν όλοι στους δύο αθλητές. Τελικά, οι Σίξερς νίκησαν τους Γκρίζλις και συνεχίζουν να έχουν ελπίδες, τώρα που επέστρεψε και ο Τζοέλ Εμπίντ ακόμα και για απευθείας πρόκριση στα Playoffs. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, αλλά είναι υπαρκτές, ενώ αν δεν τα καταφέρουν να τοποθετηθούν στην πρώτη εξάδα, τότε θα διεκδικήσουν ένα από τα δύο εισιτήρια για την post season, μέσω του Play In Tournament.