Ατσάλινος ο οπερατέρ, έπεσε πάνω του ο ΛεΜπρόν και δεν πήρε... χαμπάρι! (vid)

Ατσάλινος ο οπερατέρ, έπεσε πάνω του ο ΛεΜπρόν και δεν πήρε... χαμπάρι! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:42 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 07.04.2024

O ΛεΜπρόν Τζέιμς με φόρα προσγειώθηκε πάνω στον κάμεραμαν του αγώνα και φάνηκε αρχικά να υποφέρει από τον πόνο, την ίδια ώρα που το... θύμα, απλώς ξαφνιάστηκε από την σύγκρουση και την ξεπέρασε μονομιάς...

Ένα γκρο πλαν του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει πάντα ενδιαφέρον. Ίσως να είναι και το ζητούμενο για έναν κάμεραμαν που εργάζεται την ώρα που ο Βασιλιάς και πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, αγωνίζεται με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Μόνο που ο συγκεκριμένος οπερατέρ δεν περίμενε πως το κοντινό πλάνο του, θα ήταν τόσο... κοντινό και ρεαλιστικό! Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στην προσπάθεια του να σταματήσει το lay up του Ντάριους Γκάρλαντ κατά τη διάρκεια της εν τέλει νικηφόρας αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, πήρε φόρα και αυτή τον οδήγησε σε μία πτώση πάνω στον άνθρωπο που βρισκόταν ακριβώς πίσω από την βασική γραμμή του αγωνιστικού χώρου και κοιτούσε τη φάση μέσα από την κάμερά του.

Ώσπου όλα... έσβησαν, διότι ο 39χρονος σούπερ σταρ κατέληξε με δύναμη πάνω του. Πάντως, αυτός απλώς ξαφνιάστηκε και δεν έδειχνε να πονάει από την σύγκρουση. Αντίθετα, ο ΛεΜπρόν μόνο που δεν... δάκρυσε. Φάνηκε να υποφέρει, αλλά τελικά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώθηκε το ίδιο δυνατός με πριν. Και συνέχισε τον αγώνα του, όπως και ο κάμεραμαν συνέχισε τη δική του δουλειά.