Η θρυλική καλλονή Βικτόρια Σίλβστεντ έκλεψε τα βλέμματα στο Μονακό (pics)

Η θρυλική καλλονή Βικτόρια Σίλβστεντ έκλεψε τα βλέμματα στο Μονακό (pics)

Γιώργος Γαβριλάκης 22:46 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:43 - 12.04.2024

Στο Salle Gaston Médecin εμφανίστηκε η 50χρονη, Βικτόρια Σίλβστεντ, Miss Σουηδία το 1993, «κουνελάκι» του Playboy, μοντέλο της Victoria Secret και κάτοικος μεταξύ Μυκόνου και Μόντε Κάρλο.

Την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο η Μονακό ολοκλήρωνε με νίκη τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Euroleague, κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, στις κερκίδες του Salle Gaston Médecin, εμφανίστηκε η εντυπωσιακή Βικτόρια Σίλβστεντ.

Η 50χρονη Σουηδέζα ηθοποιός, τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και ένα από τα top model της δεκαετίας του '90 και των '00.

Το 1993 η εντυπωσιακή ξανθιά ξεκίνησε την καριέρα της στο modeling και ήταν η Miss Sweden και έπειτα ακολούθησε μία ανεπανάληπτη πορεία στις πασαρέλες. Αφού πρώτα έγινε γνωστή από τις φωτογραφίσεις της στο Play Boy ως η αγαπημένη του Χιου Χέφνερ.

Η Σίλβστεντ ασχολήθηκε με κάθε τομέα της show biz, έβγαλε δίσκο, έγινε τηλεπαρουσιάστρια (στον αμερικάνικο «Τροχό της Τύχης»), ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την επιχειρηματικότητα.

Μάλιστα, στην ιδιοκτησία της βρίσκονται αρκετά ακίνητα και επιχειρήσεις στη Μύκονο, ενώ στο Νησί των Ανέμων περνάει μεγάλα διαστήματα κάθε χρόνο. Ειδικά τα καλοκαίρια.

Σπίτι έχει και στο Μονακό, αφού την μεγάλη προσωπική της περιουσία από τα χρόνια της μεγάλης της ακμής, τα έχει συνδυάσει με αυτή του συζύγου της Μόρις Ντάμπα, ενός εκ των Κολοσσών του διεθνούς Real Estate. Ιδιοκτήτη (μεταξύ άλλων) και του Μonticello Casino & Raceway της Νέας Υόρκης. Μιας επιχείρησης που οι... θαμώνες επισκέπτονται για να «επενδύσουν» τα λεφτά τους στις ρουλέτες και στις ιπποδρομίες.