Πλήγμα στη Βίρτους: Χάνει τον Κέικοκ με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο
i

© Euroleague Basketball

Πλήγμα στη Βίρτους: Χάνει τον Κέικοκ με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο

Sportal newsroom 09:15 - 30.12.2023

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ντεβόντε Κέικοκ στο ματς της Βίρτους Μπολόνια με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι.

Σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο αποκόμισε ο Ντεβόντε Κέικοκ της Βίρτους Μπολόνια στο ματς της ιταλικής ομάδας με την Παρτίζαν για τη 17η αγωνιστική της Euroleague. Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ ο Αμερικανός σέντερ θα απουσιάσει για «αρκετούς μήνες» από την αγωνιστική δράση.

Ο 27χρονος σέντερ μετράει με την ιταλική ομάδα 3,2 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ ανά αγώνα στη φετινή σεζόν στη Euroleague. Πλέον, η Βίρτους αναμένεται να βγει στην αγορά προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Αμερικανού σέντερ.

Σημείωνεται ότι πριν λίγες ώρες η Βίρτους ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρίχαντς Λόμαζς μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Λετονός γκαρντ είναι γνώριμος του Λούκα Μπάνκι, καθώς οι δυο τους συνεργάζονται στην εθνική ομάδα της Λετονίας και ο Ιταλός κόουτς τον έφερε στην Basket City, καλύπτοντας το κενό του Τζαλίν Σμιθ, που αποχώρησε για την Παρτίζαν.

Ο Ντεβόντε Κέικοκ γεννήθηκε το 1996 στο Σικάγο. Έπαιξε μπάσκετ σε κολεγιακό επίπεδο στο Γουίλμινγκτον αλλά δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ. Η πρώτη του ομάδα στο NBA ήταν οι Λος Άντζελες Λέικερς και στη συνέχεια μεταπήδησε στους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο 27χρονος σέντερ βρέθηκε στη Μόσχα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ. Από τον Ιούλιο, ο Αμερικανός παίκτης είναι στο ρόστερ της Βίρτους Μπολόνια.

Θυμίζουμε ότι η ιταλική ομάδα έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι φιγουράρει πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη βαθμολογία έχοντας 12 νίκες και 5 ήττες στον πρώτο γύρο της Euroleague.