Η ομάδα πάνω από τα αποτελέσματα: Οι φίλοι της Βίρτους Μπολόνια έδειξαν τι θα πει αγνή αγάπη... (vid)

Βίρτους Μπολόνια

Η ομάδα πάνω από τα αποτελέσματα: Οι φίλοι της Βίρτους Μπολόνια έδειξαν τι θα πει αγνή αγάπη... (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:38 - 13.01.2024

Η Βίρτους Μπολόνια γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες στην Euroleague, από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές, όμως οι φίλοι της ομάδας απέδειξαν πως η αγάπη τους για τον σύλλογο είναι πάνω από κάθε αποτέλεσμα.

Η δεύτερη διαβολοβδομάδα της Euroleague κύλησε πολύ άσχημα για την Βίρτους Μπολόνια, από πλευράς αποτελεσμάτων. Διότι η ομάδα του Λούκα Μπάνκι γνώρισε δύο «βαριές» ήττες απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-78) και Αναντολού Εφές (99-75), χάνοντας έδαφος.

Με τις δύο αυτές ήττες οι Ιταλοί υποχώρησαν στην τρίτη θέση, με ρεκόρ 14-7, με το πέρας 21 αγωνιστικών, δείχνοντας παράλληλα σημάδια ντεφορμαρίσματος.

Σε μια τέτοια συνθήκη θα περίμενε κανείς ο κόσμος να αποδοκιμάσει, να ζητήσει εξηγήσεις για την κακή εικόνα των τελευταίων αγώνων, αλλά και να... γκαζώσει τον προπονητή και τους παίκτες. Κάτι που έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν σε διάφορες ομάδες. Οχι όμως, στην Basket City της Μπολόνια.

Οι φίλοι της Βίρτους όχι μόνο δεν ζήτησαν εξηγήσεις, αλλά έκαναν κάτι που ελάχιστοι περίμεναν. Πήγαν στο αεροδρόμιο, με το πέρας του αγώνα κόντρα στην Εφές, για να αποθεώσουν και να στηρίξουν εμπράκτως τον Λούκα Μπάνκι και τους παίκτες του. Με συνθήματα και καπνογόνα έκαναν τη νύχτα... μέρα, δείχνοντας πως ομάδα και κόσμος είναι ένα, όχι μόνο στα καλά αποτελέσματα, αλλά -κυρίως- στις ήττες.

Δείτε την υποδοχή που ετοίμασαν οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» στο αεροδρόμιο της Μπολόνια τα ξημερώματα του Σαββάτου.