Ολοκληρώνεται η δεύτερη διαβολοβδομάδα του 2024 - Το αποτελέσματα, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και η κατάταξη

Ολοκληρώνεται η δεύτερη διαβολοβδομάδα του 2024 - Το αποτελέσματα, το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής και η κατάταξη

Γιώργος Γαβριλάκης 10:18 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:19 - 12.01.2024

Με τη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία κόντρα στην Μπασκόνια, αλλά και πέντε ακόμα αγώνες ολοκληρώνεται μία... καυτή περίοδος της EuroLeague με τέσσερις αγώνες για κάθε ομάδα στις πρώτες 15 μέρες του 2024. Η Αναντολού Εφές υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια, η Παρτίζαν δοκιμάζεται απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις και Βιλερμπάν-Άλμπα ολοκληρώνουν το πρόγραμμα.

Από την Πρωτοχρονιά και έπειτα, οι ομάδες της EuroLeague παίζουν ασταμάτητα! Τώρα που ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα του 2024, ολοκληρώνεται και ένας κύκλος... ευρωπαϊκής δράσης τεσσάρων αγώνων.

Κι αφού ο Παναθηναϊκός εντυπωσίασε την Πέμπτη (11/1) κόντρα στην Μονακό και τη διέλυσε με το εντυπωσιακό 88-63, πλέον μπαίνει στη «μάχη» ο Ολυμπιακός για τον αγώνα με την Μπασκόνια, ενώ το πρόγραμμα της Παρασκευής (12/1) περιλαμβάνει άλλες πέντε ισχυρές αναμετρήσεις. 

Κατ' αρχάς το ματς της Αναντολού Εφές με την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Την Βίρτους Μπολόνια. Οι Ιταλοί έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους, ενώ ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης προσπαθεί αν βρει ρυθμό και σε αυτό δεν βοηθάνε ιδιαίτερα οι τραυματισμοί. Παντως, κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Άντε Ζίζιτς, ο οποίος προσφάτως εγκατέλειψε την Εφές και ανήκει πλέον στην Βίρτους. 

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη της επί του Ολυμπιακού, υποδέχεται στο Palau Blaugrana την Ζαλγκίρις, ενώ στο Βελιγράδι η Παρτίζαν αντιμετωπίζει τους... συμπολίτες της Μακαμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί από τη μέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος πίσω στην πατρίδα τους, έχουν μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Σερβία και εκεί θα αντιμετωπίσουν μία από τις δύο παραδοσιακές ομάδες της χώρας (μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα). 

Η Μονακό «υποκλίθηκε» στον Λεσόρ: «Πρέπει να βγάλεις το καπέλο σου για το πόσο καλός παίκτης είναι»
EUROLEAGUE

23:59 - 11.01.2024

Η Μονακό «υποκλίθηκε» στον Λεσόρ: «Πρέπει να βγάλεις το καπέλο σου για το πόσο καλός παίκτης είναι»

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε τη διαφορά απέναντι για τον Παναθηναϊκό AKTOR, οδηγώντας την ομάδα του σε εμφατική νίκη απέναντι στη Μονακό, με τους Μονεγάσκους να έχουν μόνο καλά λόγια για την αξία του.

Τέλος, η Βιλερμπάν υποδέχεται την Άλμπα και θέλει να αποκτήσει απόσταση από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακά, αφήνοντας τους Βερολινέζους μόνους τους στον... πάτο! 

To πρόγραμμα της Παρασκευής (12/1)

19:30 / Αναντολού Εφές - Βίρτους Μπολόνια (Novasports 4)
21:30 / Παρτίζαν - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Novasports start)
21:30 / Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις (Novasports 5)
21:30 / Μπασκόνια - Ολυμπιακός (Novasports prime)
22.00 / Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου (Novasports 4)

Tα αποτελέσματα της Πέμπτης (11/1)

Φενέρμπαχτσε - Μπάγερν Μονάχου: 98-91
Παναθηναϊκός - Μονακό: 88-63
Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας: 62-76
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια: 96-86

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπασκόνια - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!