Ο Βρούτσης στο Sportal για το ΣΕΦ: «Υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού – Απαντήσεις την ώρα που πρέπει»

Ο Βρούτσης στο Sportal για το ΣΕΦ: «Υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού – Απαντήσεις την ώρα που πρέπει»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:12 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 22.02.2024

Ο Γιάννης Βρούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στον διευθυντή του Sportal, Σωτήρη Κωσταβάρα, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την κυβέρνηση για την παραχώρηση του ΣΕΦ.

Ο Γιάννης Βρούτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Sportal και τον Σωτήρη Κωσταβάρα, στην οποία απάντησε σε πολλά ερωτήματα σχετικά με τα τεκταινόμενα στον ελληνικό αθλητισμό. Ένα από αυτά είναι και η παραχώρηση του ΣΕΦ στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Βρούτσης, οι συζητήσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού να μην προχωρά σε κάποια περαιτέρω δήλωση, καθώς όπως τόνισε, «αυτά είναι ζητήματα που απαντώνται την ώρα που πρέπει».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Βρούτσης για το ζήτημα του ΣΕΦ και την παραχώρησή του στον Ολυμπιακό:

«Υπάρχουν συζητήσεις. Βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η συζήτηση αλλά θα το δούμε εν καιρώ. Δεν θέλω να προχωρήσω παραπάνω γιατί αυτά είναι ζητήματα που απαντώνται την ώρα που πρέπει»

Θυμίζουμε πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και κυβέρνηση είχαν «παγώσει», καθώς ο Γιάννης Βρούτσης, μετά την ανάθεση των καθηκόντων του, ζήτησε να εξετάσει όλα τα δεδομένα για όλους τους αθλητικούς χώρους, μεταξύ των οποίων είναι και το ΣΕΦ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal, επιθυμία όλων των πλευρών είναι να έχει ολοκληρωθεί το θέμα μέσα στο καλοκαίρι.

Παράλληλα, ο Χρήστος Μπαφές, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, είχε τονίσει στην κάμερα του Sportal πως: «Ό,τι έργο γίνεται στο ΣΕΦ γίνεται με λεφτά του Ολυμπιακού. Δεν υπήρχε προϋπολογισμός στο ΣΕΦ για έργα τα τελευταία 15 χρόνια. Στο ΣΕΦ δεν υπάρχει air condition, στάζει η οροφή. Ό,τι έργο έχει γίνει, το έχει πληρώσει ο Ολυμπιακός. Φέτος βγήκαν κάποια χρήματα για το έργο».

Βάσει των δηλώσεων του Γιάννη Βρούτση, φαίνεται πως το θέμα μπαίνει σε μια ευθεία, καθώς, όπως ο Παναθηναϊκός απέκτησε το ΟΑΚΑ για τα επόμενα χρόνια, έτσι επιθυμία όλων των πλευρών, είναι ο Ολυμπιακός να έχει στα χέρια του το ΣΕΦ από το επόμενο διάστημα και να προχωρήσει σε όποια αλλαγή θέλει σε αυτό.