Χαμός στην Εφές, επεισόδιο Τσαν με Γκαζί και Κλάιμπερν: «Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν;» (vid)

Χαμός στην Εφές, επεισόδιο Τσαν με Γκαζί και Κλάιμπερν: «Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν;» (vid)

Sportal newsroom 14:16 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 20.09.2023

Πρωτοφανές περιστατικό στον πάγκο της Αναντολού Εφές, κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, με τον Ερντέμ Τσαν να έχει έντονο διάλογο με τον Ερντέν Γκαζί και τον Ουίλ Κλάιμπερν να μπαίνει στη μέση.

Η σεζόν στην Αναντολού Εφές προμηνύεται «καυτή» με την έλευση του Ερντέμ Τσαν, ο οποίος διαδέχτηκε τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο της ομάδας να δίνει την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει η ομάδα. Την ίδια ώρα όμως δεν λείπουν τα νεύρα και η ένταση.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το φιλικό της πρωταθλήτριας Τουρκίας απέναντι στην Καρσίγιακα. Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ ο Ερντέμ Τσαν είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του, με τον Ερντέν Γκαζί να δέχεται τα πυρά του προπονητή του.

Ο Τούρκος γκανρτ δεν έμινε άπραγος, καθώς πήγε προς το μέρος του, με τον Τσαν να ανεβάζει την ένταση. «Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν; Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά σου», είπε ο Τσαν στον παίκτη του, με την ένταση να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Το βίντεο της επίμαχης φάσης που έφερε την ένταση στον πάκγο της Αναντολού Εφές ανάμεσα σε Τσαν και Γκαζί:

Κάπου εκεί επενέβη ο Ουίλ Κλάιμπερν, για να ηρεμίσει την κατάσταση. Ο Αμερικανός φόργουορντ συνομίλησε με τον προπονητή του για λίγα λεπτά,μ με τα πνεύματα να ηρεμούν μετά από λίγο και τον Γκαζί να παίζει κανονικά στο υπόλοιπο του αγώνα χωρίς απρόοπτα.

Η... σκιά του Εργκίν Αταμάν ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ξεκάθαρα πάνω από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών Τουρκίας.