Βαριά τιμωρία για Ουίλμπεκιν και Λάρκιν λόγω της απουσίας τους από την Εθνική Τουρκίας

Σέιν Λάρκιν

i

@ AnadoluEfesSK

Βαριά τιμωρία για Ουίλμπεκιν και Λάρκιν λόγω της απουσίας τους από την Εθνική Τουρκίας

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:37 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 26.08.2023

Ουίλμπεκιν και Λάρκιν δεν ενίσχυσαν την Εθνική Τουρκίας στο Προ-Προολυμπιακό τουρνουά, γεγονός που θα τους κοστίσει, καθώς τους επιβλήθηκε βαριά τιμωρία

Η Εθνική ομάδα της Τουρκίας δεν είχε στην διάθεσή της τους Σκότι Ουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν στο Προ - προολυμπιακό τουρνουά, με την ομοσπονδία της χώρας να τιμωρεί βαριά τους δύο Αμερικανούς για αυτή τους την απόφαση.

Σκότι Ουίλμπεκιν Euroleague

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα, στους Σκότι Ουίλμπεκιν και Σέιν Λάρκιν επιβλήθηκε ποινή πέντε αγωνιστικών και πρόστιμο 90.000 τουρκικών λυρών, επειδή δεν συμμετείχαν στις υποχρεώσεις της Τουρκίας στο Προ - προολυμπιακό τουρνουά.

Αυτό σημαίνει πως και οι δυο παίκτες θα απουσιάσουν από τα πέντε πρώτα εγχώρια ματς της Εφές Αναντολού και της Φενερμπαχτσέ αντίστοιχα, γεγονός που μπορεί να κοστίσει στις ομάδες τους, οι οποίες έχουν πάντα ως στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων εντός των συννόρων.

Θυμίζουμε πως προ ημερών η Τουρκία, χωρίς φυσικά κανέναν εκ των Λάρκιν και Ουίλμπεκιν, ηττήθηκε στον τελικό των προκριματικών του προολυμπιακού τουρνουά από την Πολωνία του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι του Παναθηναϊκού και έτσι δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.